Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlosy i waga po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Nigdzie w watkach nie znalazlam nic o moim problemie. Jestem 6 tygodni po porodzie, (porod naturalny bez komplikacji, piersia karmilam 2 tygodnie). Czy ktos doswiadczyl tego co ja? Mianowicie: 1. Calkowity brak apetytu, odkad urodzilam wcale nie chce mi sie jesc, nie mam na nic ochoty. Przytylam okolo 8 kg w ciazy i chociaz prawie nic nie jem i tak nic nie schudlam. 2. Mam wielki brzuch i nie chodzi tylko o tluszcz, zrobilam sie taka szeroka jak nie ja. Nigdy nie bylam szczupla ale nawet ubrania ktore wczesniej na mnie pasowaly gdy wazylam tyle co teraz, po ciazy nie wchodza. 3. Mam pragnienie, czesto mam uczucie ze chce mi sie pic, ale jak siegam po wode to mi sie odechciewa. 4. Wszyscy pisza ze wlosy w ciazy sa piekne i rosna, u mnie na odwrot, mialam suche i cienkie wlosy i nigdzie nie rosly ani na glowie ani nogach itd, dopiero po porodzie zrobily sie geste i widocznie zaczely rosnac. Skad u mnie taka reakcja organizmu? Mial ktos podobnie.

Gość gość
To wszystko hormony. Zaraz się ureguluje.

Gość gość
Ja włosy też miałam cienkie i suche w ciąży, po porodzie ( cc) tez nie miałam apetytu tylko pic mi sie chciało, ale po troche starałam się jeść żeby nie dostać anemii, mi lekarz powiedzial ze to hormony, u niektórych normują sie kilka mies. Po porodzie u niektórych zajmuje to okolo roku żeby organizm doszedl do siebie po ciąży:) jestem 3 mies. Po i tez waga w miejscu , a karmie piersią i nie obżeram sie:) trzeba czasu i uszy do góry autorko:) bedzie dobrze:)