Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ja zawsze trafiam na niedoswiadczonych?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Jestem dziewczyna 30l. Tak sie teraz zastanawiam nad tym.. Co zauwazam to lgna do mnie osoby ktore sa niedoswiadczeni seksualnie ale i tak klamia ze sa! I co za tym wszystkim idzie .... ze sa samolubami w lozku! Ostatnio poznalam faceta. pare razy sie z nim spotkalam. W moim wieku jest. Wiec go zaprosilam do siebie. a w lozku porazka! nie wiedzial co ze mna zrobic, wciskal mi palce bez sensu jakby cos chcial przetkac! on doszedl i w tym momencie skonczylo sie. bo on usatysfakcjonowany a ja? a calowal jakby jadl zupe!! czy wy jecie zupe zebami do kutwy nedzy? straszne!

Gość gość
tzn jak całował ?

Gość gość
Ja lubie calowac sie z jezyczkiem. I tak probowalam! a on otworzyl jape i zamiast sie wlaczyc w zabawe to nic nie robil!! nie wiem jak to opisac nawet. otworzyl jape i nic! wiec po sekundzie przestalam to robic ale wiem ze juz nigdy sie z nim nie spotkam !

Gość gość
Czułaś, ze cie gryzie przy całowaniu ? :D

Gość gość
nie, zero wyczuia jakiegokolwiek

Gość gość
Ja będąc dziewicą mam męża prawiczka i to jest cudowne że nie byliśmy używania przez innych. Do tego zawsze jest ryzyko złapania czegoś od takich co zaliczają!

Gość gość
Moze byl doswiadczony. Z moim exm (bylam jego 3 dziewczyna) po jakims czasie byla porazka w lozku, bo po paru latach zwiazku zapomnial co to jest lechtaczka i dostal amnezji seksualnej. Szczerze mowiac dlatego sie rozstalismy :P Wielu Polakow jest tragiczna w lozku