Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamea91

Paskudna figura :(

Polecane posty

Gość Kamea91

Moi drodzy piszę żeby się trochę wygadać i wyrzucić z siebie to co mnie gryzie. Otóż mam paskudną figurę... Nie jestem jakaś gruba, ale powinnam schudnąć do czego cały czas dążę (ćwiczę na siłowni, staram się jeść zdrowo) mimo to jest zastój i nic się nie dzieje :( a na dodatek mam taką beznadziejną figurę że żaden facet się mną nie zainteresuje... co z tego że (tak niby twierdzą) twarz ładna, jak figura, która jest symbolem kobiecości jest do bani i powoduje że nie czuję się pewna siebie - mały biust, w ogóle nie proporcjonalny do ciała, mały tyłek, a brzuch lekko odstaje :/ biodra też wąskie, ale za to talia szeroka, dość duże ramiona no czysty dramat... i nie piszę tego lezac i jedząc chipsy, bo działam w tej sprawie, ale z tego powodu jestem samotna bo odbiera mi to pewność siebie i mam wrażenie że żaden facet się taką nie zainteresuje :/ nie wiem jak zmienić to myślenie, zmienić na zasadzie nie że jest ok, bo nie jest i dążę do zmian, ale zmienić tak żeby dalej działać ale jednak dać sobie szansę na jakąś relację :(

Gość gość
jaki masz body fat % ?

Gość kamea91
szczerze nie wiem, nie badałam tego... ale mam póki co straszną wagę do wzrostu 170/70 : ( wyglądam na trochę mniej , ale i tak chcę zgubić z 10 kg bo co to będzie w późniejszym wieku :(

Gość gość
no ja mam 53kg do 1,62 i mi wyszlo ze 16proc. bf i ze powinnam wazyc 57 kg i okres mi sie rozregulowal bo chyba jak za malo tluszczu to nie ma z czego hormonow wytwarzac, z wlosami tez problem. jarzysz 57kg do 1,62? to bym wygladala duzo grubiej. wiec uwazaj z odchudzaniem.

Gość kamea91
ja chciałabym ważyć 60 kg , tak maks 63 kg, ale waga stoi w miejscu :( na dodatek od niedawna zaczęłam robić niepełne brzuszki i brzuch mi się jeszcze bardziej powiększył, w ogóle tego nie rozumiem, stałam się jakaś opuchnięta , gorzej niż było :/

Gość gość
ile masz wzrostu?

Gość kamea91
pisałam 170 cm ...

Gość gość
no to jak pojdziesz do dietetyka to wyjdzie ci ze przy 170 powinnas wazyc 65 kg.

Gość gośćkia
idz do dietetyka to ci ulozy diete i powie jak cwiczyc. tak bedzie ci prosciej a nie jak sie meczysz na sile. ja bralam jeszcze tabsy piperine i schudlam w dwa miesiace 9 kg. ale na wlasnym przykladzie powiem ci ze lepiej oddac sie w rece specjalisty

Gość gość
Ja mam podobny problem . tylko ze u mnie to brak motywacji ciagnie mnie w dol Jest ktos z wawy chetny na wspolbe odchudzanie??

Gość gość
no ja mam 53kg do 1,62 i mi wyszlo ze 16proc. Jesteś sportowcem? Niemożliwe żebyś miała tak mało tłuszczu przy tych parametrach. Chyba, że jesteś górą mięśni albo facetem, wtedy brak miesiączki i łysienie nawet by pasowało.

Super, że chcesz zadbać o siebie i chcesz schudnąć. Oby wystarczyło Ci motywacji. Przedmówcy słusznie podpowiadają, że czasem warto skonsultować się z dietetykiem, bo niby człowiek ćwiczy, ogranicza porcje żywieniowe, a efektów nie widzi. Dietetyk powie, co i kiedy, w jakich ilościach jeść, a czego unikać. Co do sylwetki, to jej nie zmienisz, nawet jak schudniesz. Ale nie ma co się od razu zamartwiać. Są przecież różne triki w modzie. Można coś nałożyć, by uwypuklić swoje walory, a ukryć to, czego się pokazywać za bardzo nie chce. Widać to na przykładzie różnych metamorfoz ;) Poradź się chociażby w jakimś dobrym sklepie, co by na Tobie ładnie wyglądało, by poprawić ubiorem co nieco Twoją figurę. Do tego jakaś ekstra fryzura i makijaż i będziesz się czuła od razu bardziej kobieco. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość gość
Najlepszym sposobem na wymodelowanie sylwetki jest aktywność fizyczna. Dodatkowo możesz dorzucic suple z oferty http://www.elitesportfood.pl/#start Gwarantuje ze szybko zobaczysz efekty :)

Gość gość
gość dziś Najlepszym sposobem na wymodelowanie sylwetki jest aktywność fizyczna. Dodatkowo możesz dorzucic suple z oferty http://www.elitesportfood.pl/#start Gwarantuje ze szybko zobaczysz efekty usmiech.gif x Najlepszym sposobem na wymodelowanie sylwetki jest dieta a swoje suplementy to sobie w d*pe wsadź reklamiarzu Autorko pewnie źle jadasz, przede wszystkim powinnaś wstawić zdjęcie bez twarzy żeby można było ocenić czy rzeczywiście jest tak źle czy tylko przesadzasz, dwa jadłospis, co jadasz w ciągu dnia i u Ciebie jak widać na pierwszym miejscu stoi wygląd, szkoda że nie wnętrze, dlatego tak bardzo Ci przeszkadza to jak się prezentujesz :)

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość PaniGosia891
Ja również miałam paskudną figurę a do tego miałam trochę za dużo kilogramów;) początkowo złościłam się na wszystkich którzy mówili mi weź się za siebie jak ty wyglądasz i wgl nie chciałam ich słuchać ale później spojrzałam w lusterko i aż łzy mi poleciały;/ dlatego też zaczęłam jeść regularnie 5 posiłków dziennie plus suplementacja Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl do tego wieczorne spacerki;) i działo nie dość,że waga spadała to i talia,uda,ramiona robiły się szczuplejsze;)

żadna figura nie jest paskudna w momencie kiedy kobieta dba o siebie :) nikt nie ma figury lalki a kiedy kobieta ma poczucie, że robi coś dla siebie i z myślą o sobie to juz powinno podnieść jej samoocenę. wiadomo najważniejsza jest dieta i odpowiednie ćwiczenia, ewentulanie można włączyć dodatkowe zabiegi ja np zdecyodowałam się na takie, w okresie największej utraty wagi chciałam jednocześnie odpowiednio wymodelować sylwetkę http://www.arsestetica.pl/zabiegi/twoj-problem/cialo/nadmiar-tkanki-tluszczowej/. Oczywiscie pamiętajmy ! wszystko z umiarem, kazdy ma jakies skłonności do zachowania określonej figury, ale jeżeli dbasz o siebie to juz polowa sukcesu i mocny krok w przód :)

Musisz zmienić myślenie i wziąć się w garść dla siebie i swojego zdrowia, samopoczucia a nie dla facetów bo każdy lubi co innego i założę się, że na pewno komuś się podobasz. Po drugie zmiana diety i sport. Niewiele prawda. Dasz radę tylko polub siebie bo jak dbać o kokoś kogo się nie lubi? :) Pozdrawiam 100club.pl/artykuly/Sekrety-prawdziwej-diety-cud%22,4089.html