Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajni faceci gdzie sie ukrywacie????

Polecane posty

Gość gość
"kochajacy, wierny, uczuciowy " x Opcja tylko dla atrakcyjnych. Jeżeli mężczyzna nie jest atrakcyjny a przejawia wyżej wymienione zachowania będzie uznawany za natręta. x "szanujacy kobiety, czyli nie wyzywajacy, nie obrazajacy, nie klamiacy, nie opluwajacy kobiet, nie bijacy, nie wulgarny cham i prostak" x Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Nawet będąc matką więc co dopiero obcą kobietą. Jeżeli uważacie, że możecie zachowywać się w stosunku do kogoś jak niewychowane gówniary, pierwsze podnieść na kogoś rękę, manipulować, bawić się kimś to będziecie traktowane adekwatnie. x "wolny od hazardu, pijanstwa, bijatyk, rozrob, nie kryminalista" x Czyli nudziarz którego się rzuci albo przyprawi mu się rogi bo grzecznie zarabia na dom a od dostarczania emocji będzie kto inny. x "normalny czyli kulturalny, uprzejmy i mily a nie roszczeniowy agresywny wulgarny klotliwy i bluzgajacy co dzien cham" x Czyli dalej nudziarz tylko, że do tego jeszcze z kompleksem niższości. Nie mający własnego zdania. Płaszczący się i ciągle pytający o zdanie. Nie potrafiący podjąć decyzji sam bo wg. niego nie wypada. x "myslacy o przyszlosci, czyli pracujacy i chcacy zalozyc rodzine, chec posiadania dzieci i bycia mezem, a nie bezrobotny z lenistwa na utrzymaniu mamuni bez pomyslu na zycie" x Tłumaczenie: w przeciwieństwie do wszystkich moich ex. Teraz gdy młodośc przeminęła wolę przyjść na gotowe zamiast wspierać mężczyznę w jego dążeniach. x "majacy pasje zainteresowania czy tez jakiekolwiek zajecia inne niz piwko meczyk, lezenie i nic nie robienie" x Tłumaczenie: wszystko poza piwkiem i meczykiem będzie uznawane jako zbędne fanaberie i będę dążyła za wszelką cenę aby mu je obrzydzić. x "nie zbok, nie pukacz, nie bawidamek, nie zaliczacz, nie pasjonata prostytutek , nie zadca przygod i numerkow bez zobowiazan ani zaden erotoman" x Tłumaczenie: musi mieć mniej partnerów niż ja aby mu zależało. I tak nigdy mu nie powiem prawdy ilu przed nim miałam w łóżku. Niech myśli, że max. trzech i to po pół roku chodzenia na spacery i trzymania się za dłonie z każdym hihihi, frajer. Dostanie raz w miesiącu przy wypłacie. Resztę czasu będzie słuchał jak boli mnie głowa a ja odświeżę relację z moim ex który zawsze był dla mnie emocjonalnie niedostępny.

Gość gość
I właśnie dlatego nie słucha się rad kobiet w kwestii tego kogo szukają bo dostaje się takie rakotwórcze opinie jak z 11:14. Które na dodatek nie działają a pakują mężczyznę do friendzone.

Gość gość psychopata
Fajny facet co to w ogóle znaczy? Czego ty szukasz kobieto? Szukaj sobie tego "fajnego faceta" albo zacznij traktowac każdego faceta jako fajnego. Trochę tolerancji i równo uprawnienia! Jesteś taka zacofana. Teraz modne jest mieć byle jakiego faceta. P.S. Założe się że nikt z was nie ustali co to znaczy fajny facet jednoznacznie.

Gość gość
pelno psycholi na forum dla kobiet :P typowe. Lepiej takich tematow tu nie zakladac, bo sie poplacza :P