Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni mam pytanie!

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli podoba wam się kobieta, ale w ten sposób ze bliżej wam do zakochania niż czystego pociągu seksualnego to jak to u was jest-czy też macie rownie silną chęć na seks ?

Gość gość
Chlopak mi pisze, ze teskni, mysli,zalezy mu na spotkaniu, rozmowie.. innym mowi że jestem taka ładna, fajna, że nie obchodza go opinie innych, ze chce się ze mną spotykać (z pewnego powodu nie wypada ale się uparl), opowiada o mnie innym,wiem bo słyszę od nich i od niego też, mimochodem mowi ze z kimś się widzial i ta osoba pytała o mnie, pozdrawiala chociaż zwykle tego nie robią sami z siebie bo nie mamy super kontaktów a nawet zadnych, wiec musi coś o mnie mówić. Kiedy się widzimy czy piszemy, zawsze traktuje mnie z szacunkiem, czasami kupi jakiś drobny prezent, przytula mnie itp. Czy to oznacza że się zakochal? Zastanawiam sie, czy mysli o seksie ze mną :D czy nie. Kiedyś taki jeden też się we mnie rzekomo zakochal(albo udawal)i po koszu lamentowal, ze kobiety chcą tylko seksu a mężczyźni potrafią się zakochać. Czyli co??? Zakochanie równa się brakuje pozadania?? :/ przynajmniej u Was, bo ja mam inaczej...

Gość gość
nie chce mi się czytać tych zabawnych rozterek nastolatki.

Gość gość
To nie czytaj. Pytanie zadalam osobom którym chce się czytać a nie pisać bzdury bo nie mają nic lepszego do roboty.

Gość gość
Bzdury to piszesz Ty, ja też nie byłem w stanie przeczytać całości.

Gość gość
Zastanów się lepiej nad sobą :D i jak się nie podoba to wyjazd z tematu nikt cie tu nie zapraszał. Są moze normalni, fajni mężczyźni na tym forum? Opinie prawiczkow są zbędne, dziękuję za uwagę :)

Gość Azotan z Baru
Bardzo dobre pytanie. Otóż jak się zakochasz na zabój to są czasem nawet problemy z seksem. Czasem nie staje, albo nie mozna skończyć. To są tak silne emocje. Paradoksalnie, seks z kimś kto tylko pociąga fizycznie , a nie emocjonalnie może być dużo lepszy.

Gość gość
Ja odpowiem ale za 100 zł.

Gość gość
A to ciekawe, no ale możliwe. Osobiście nigdy nikt się we mnie nie zakochal, tzn było kilka takich, ale albo dałam kosza, albo chciałam poczekać więc nie wiem. Chodzi mi o to, czy psychicznie mezczyzna pragnie kobiety ta samo jak w przypadku zwykłego pożądania czy jednak nie pragnie jej albo pragnie w malym stopniu wynikajacym z sumy tych wszystkich emocji i one biorą górę ?

Gość Azotan z Baru
Jak się zakocha to bardzo pragnie tej i tylko tej. Zarówno fizycznie jak emocjonalnie. Jest w stanie pojechać znią na weekend i nie spać z nią. A fizycznie... jak się nawinie inna to ok.