Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydze się facetow i seksu

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? Mam 21 lat, i jak do tej pory żadnemu nie dałam się nawet pocałować. Jak ktorys mnie obejmował to już mi się cofalo. Po prostu nie mam ochoty. Na widok kobiet nie mam takich odczuc, chociaż nie jestem lesbijką. Nie wiem jak pozbyć się tej niecheci, domyślam się skąd wynika ale nie sadze żeby ta wiedza mi pomogła.

Gość Collider
Witaj w klubie. Ja mam 22 lata i mam dokładnie tak samo. Wiem, że całe życie nie doświadczę seksu. Seks to dla mnie wymiana obrzydliwych ohydnych wydzielin za pomocą obrzydliwych narządów rozebranych ludzi. Podaj e-maila, to napiszę do Ciebie.

Gość gość
Kupcie sobie koty. Niektóre kobiety lubią jak koty liżą im cipki.

Gość gość
U mnie ten wstręt jest też połączony z niechęcią psychiczną do facetow. Jesteś kobieta?

Gość gość
Mi też dajcie swojego maila. Kot

Gość Collider
Jestem, niestety. Ale mężczyźni mnie nie odrzucają. Mnie męskie organy płciowe odrzucają, widzę w mężczyzn ludzi, ale gdy rozmowa schodzi na seks, to zaczynam ich nienawidzić.

Gość gość
Ten podpis najlepszy. :D:D :D !

Gość gość
Lecz się.

Gość gość
Ok, potem założę email i wrzucę tutaj, ale tak za ok.godzinę. nie chce podawać prawdziwego.

Gość gość
Z ta nienawiścią mam tak samo. Jeszcze pogadać to czasami pogadam, ale jak któryś sugeruje czy nawet porusza wprost temat to go wysmiewam. Mnie obrzydzaja faceci całościowo, a fizycznie mnie śmieszą, maja śmieszne ciała a te narządy..:D

Gość gość
Więc to nie tylko niechęć do seksu, ale nienawiść do mężczyzn. Powinnyście udać się do psychologa póki jesteście młode.

Gość gość
Do psychologa, po co? Ja nie mam depresji czy innych chorób. Tak jak ty niecierpisz np.spageti, tak ja facetow, chociaż nie sadze żeby to była nienawiść, są mi obojętni,ale lepiej żeby nie istnieli-akceptuje tylko inteligentne i dobre jednostki;)

Gość gość
Nienawiści do mężczyzn nie porównuj do nielubienia spaghetti. A do psychologa po to, żeby ten stan się nie pogłębił i żeby móc w przyszłości założyć rodzinę.

Gość gość
Lol, jakie programowanie społeczne, to każdy musi zakładać rodzinę ? jakiś odgórny obowiązek i przymus jak w Korei ?

Gość Collider
Ja mam inaczej, bo ja lubię mężczyzn (dopóki nie zacznie się temat seksu!). Uważam, że są wspaniali, a całe ich złe cechy biorą się stąd, że współżyją z kobietami. I wole kawalerów niż tych durnych żonkosiów.

Gość gość
wczoraj - kawalerowie sa zdecydowanie najlepsi!

Gość gość
dobrze ze masz wstret do mezczyzn lepiej sie nie rozmnazaj

Gość gość24
Hej dziewczyny Ja mam 24 lata i troche uspokoilo mnie to co przeczytalam bo juz myslalam ze tylko ja tak mam Kazdy jak slyszy to co mowie to mysli ze oho to lesba a wcale nie. Mnie ogolnie faceci juz na wstepie rozjuszaja jak tylko zaczynaja jakies podchody robic Powiedzcie czy podejrzewacie przez co to ? Bo mnie to ostatnio ktos sie zapytal czy mnie ktos zgwalcil:s Bo takie zachowanje to rzekomo objaw tego .az mi sie głupio zrobiło bo wcale tak nie bylo

Gość gość
gość wczoraj Nienawiści do mężczyzn nie porównuj do nielubienia spaghetti. A do psychologa po to, żeby ten stan się nie pogłębił i żeby móc w przyszłości założyć rodzinę. x a na chuy panski mi rodzina? nie wiesz? x psia sperma niech sie w c*pk.e zony leje ol jejej. nastepna stacja. po co mi ten pociag kiedy pies nie czeka na stacji

Gość gość
ja mialam identycznie, sprobowalam z kobieta i zrozumialam, dlaczego tak mialam:) dotyk, zwiazek, obecnosc, seks z kobieta jest dla mnie czyms najcudowniejszym! a faceow nawet lubie, ale na odleglosc i byle nie probowali dotyku i spoufalania sie

Gość gość
I Kopernik była kobietą??:)

Gość gość
autorko jestes les pogodz sie z tym

Gość gość
Najlepsze jest ostatnie zdanie pierwszego wpisu. Sama się diagnozujesz i leczysz?

Gość gość
A mnie obrzydza robienie loda, uwazam ze to jest obrzydliwe no, tak jak seks analny. przez wymagania dzisiejszych facetow w ogole mam obrzydzony seks.

Gość gość
nigdy wiecej nie bede potrzebowac mezczyzn. po raz ostatni osiagnelam cos lezac na plecach :D

Gość gość
Ja też brzydzę się facetów. Na szczęście mam zdrowie, mieszkanie i dobrą pracę więc nie muszę ich znosić;)

Gość gość
Ta, tak piszecie, a jakby was podszedł do was taki np Maleńczuk albo Bohun albo jakaś inna zakała to byście du/y dawały aż by się kurzyło.

Gość gość
jakbym czytał 10 postów Kazimiery Szczuki i Krystyny Pawłowicz

Gość gość
malenczuk... rzyg...