Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrobilam remont i nie podoba mi sie

Polecane posty

Gość gość

nie pasuja mi biale meble.

Gość gość
to se zrób pasemka !

Gość gość
Mam podobnie. Kupa kasy poszła a ja najchętniej zrobiłabym odmowa.

Gość gość
Ja tak miałam po malowaniu ścian... ale na szczęście to tylko ściany, a mąż jak zobaczył moją minę, poszedł po nową farbę. Do tej pory mnie to wzrusza, bo byłam w ciąży. Nieraz okazywało się że coś mi nie gra jak sobie zrobiłam przemeblowanie/odświeżenie/remont według planu, ale to wszystko było do przerobienia. Możesz albo przemalować kuchnię, wybrać inne dodatki (białe meble naprawdę dają pole popisu), albo sprzedać meble i kupić nowe jeśli naprawdę nie możesz na nie patrzyć (jeśli nowiutkie i na gwarancji to nie stracisz bardzo dużo), albo próbować je okleić/pomalować... chyba że robione na wymiar i niewiele zdziałasz, ale nawet wtedy sama wymiana blatów i frontów to już nie taki koszmarny koszt. I ciesz się że białe, akurat białe, czarne czy drewniane są na tyle neutralne że da się znieść. Ja się kilka lat męczyłam z dość konkretną w typie łazienką która mi obrzydła po paru miesiącach, "na szczęście" płytki na podłodze popękały, ścienne częściowo skuto przy wymianie pionów i pretekst do remontu był.

Gość gość
A co ci sie nie podoba w tych bialych meblach i w jakim pomieszczeniu. Gdzie je kupilas?

Gość gość
zmienilam panele na jasne niby takie szare. sciany na szaro. i fajnie mialo wygladac z bialymi meblami. ale mam jeszcze stare meble. tylko komode stara ktora kiedys pomalowalam sama na bialo. myslalam ze fajnie bedzie to wygladac.a le wstawilam komode do pokoju i jakos mi to nie pasuje. ta biel z jasnymi panelami. a meble mam zamowione maja byc cos za ok tydzien. juz bardziej oclha pasuje bo mam jeszcze stara szafke i postawilam.

Gość gość
W takim razie może warto jednak je sprzedać i zakupić nowe, ładniejsze meble? Ja ostatnio robiłam remont i kupowałam większość rzeczy w http://meble-wojcik.com/ , mają bardzo dobry wybór porządnych, swietnie wyglądających mebli.

Gość gość
Moim marzeniem są białe meble szare ściany. ...myślę że bardzo ważne są jeszcze dodatki do tego jakiś kolorek który to przełamie. Zajrzyj na stronki z wystrojem wnętrz na pewno znajdziesz jakiś pomysl

Gość gość
Dokładnie jak wyżej pooglądać stronki z wnętrzami i wybierz co ci się podoba bo białe meble pasują do wszystkiego a szary choć ładny jak ci nie pasuje zawsze można przemalowac.Meble olcha tez fajnie wyglądają z szarym bo mam tak na korytarzu ale ja chętnie zmieniła bym na meble biale