Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymarzone mieszkanie w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Chyba właśnie znalazłam swoje wymarzone mieszkanie w Warszawie! Na Wilanowie! :) mieszka ktoś z was w tamtej okolicy? Wiem, że Polnord buduje tam nowe osiedle – Brzozowy Zakątek (czy Kącik) się nazywa.

Gość gość
Tak, teren jest PODMOKLY i ZALEWOWY. Nie pytaj "czy" cie Wisla zaleje, tylko "kiedy mnie zaleje". Woda wybija w garazach regularnie po wiekszych deszczach. Grzyb na scianach do pierwszego pietra u niektorych deweloperow. Autostrada przez srodek miasteczka + trzy szesciopasmowki. Jesli to twoje wymarzone mieszkanie, to wspolczuje. Najgorsza lokalizacja w miescie.

Gość Dafnee
O matko nie wiedziałam, że to są tereny zalewowe. No a może w takim razie zainteresuje Cię mieszkanie pod Warszawą np. w Markach powstaje takie nowe osiedle http://przypuszczy.pl/ , mieszkania są funkcjonalne i zaprojektowane w bardzo nowoczesnym stylu. Osiedle ogrodzone, okolica raczej spokojna?

Gość gość
Dla tego ja kupiłam mieszkanie z dala od tego zgiełku nic nie zalewa nie podlewa... Kupiłam mieszkanie na Osiedlu ostródzka http://osiedleostrodzka.pl/ mieszkanie fajne blisko wszędzie i niemusze się przebijać przez cała warszawe żeby odwiedzić rodziców w Legionowie.

Gość gość
Serio? Na żadnym forum nie znalazłam informacji, że to w jakikolwiek sposób teren zalewowy… Coś tu chyba ściemniasz? Po co niby Polnord lub jakikolwiek deweloper miałby tam budować i wplątywać się w jakieś problemy później? Nielogiczne

Gość gość
Reklamiarki-szmaciarki, myslicie ze sa jeszcze idioci, ktorzy mysla, ze to normalna rozmowa a nie zlot reklamiarzy ktorzy wciskaja swoj NIEchodliwy towar?!

W Warszawie to chciałabym mieszkać na Wilanowie. Lubię tą dzielnicę.

Gość gość
To poco tu zaglądasz ? Ja tez mieszkam na osiedlu ostródzka i bardzo sibię chwale to mieszkanko jest tam fajnie.

Gość gość
Moi znajomi tam kupili i z opowieści wiem, że nic nie zalewa. Nie wiem, znam tego dewelopera, Polnord, z innych inwestycji i wiem, że budynki są dobrze wykonane i nie ma z nimi problemów. Ostatnio były ulewy i nasze piwnice też podmokły, a mieszkam 6 km od Wisły, więc to chyba nie zależy od odległości od rzeki ;)

Gość gość
Polnordowi mieszkania tak zle sie sprzedaja, ze szuka głupich barankow do strzyzenia po forach?

Gość gość
Wątpię, żeby to miało związek ze słabą sprzedażą, bo z tego co wiem, to ich mieszkania mają duży popyt… Sam bywałem na ich inwestycjach kilka razy i to co się tu pisze negatywnego, to jednak nieprawda. Ja ostatecznie kupiłem mieszkanie gdzie indziej, ale tylko dlatego, że żona zmieniała pracę i dojazd byłby niewygodny. Ale ten Brzozowy Zakątek był jak dla mnie bardzo dobrze wykończony i pomyślany.

Gość OlgaOlgaOlga
Wilanów się rozwija, dużo bloków się tam buduje cały czas i nie ma się co dziwić, ze ludzie chcą tam mieszkać i rozglądają się za mieszkaniami. A Brzozowy Zakątek to tak jak piszesz - fajne, nowoczesne osiedle, w dobrej lokalizacji. Sama mieszkam w Wilanowie, akurat na osiedlu budowanym przez Polnord i jest ok, a z odbiorem swojego mieszkania nie mieliśmy większych problemów. Dobra lokalizacja robi swoje, a przy tym wysoki standard mieszkań i adekwatne ceny, dlatego ludzie interesują się mieszkaniami tu i po prostu pytają! Chyba nic w tym dziwnego?

Gość gość
Nie no, wiadomo, że co kto lubi. Ale ja też kilka razy odwiedziłem tamtą okolicę i uważam, że Polnord wybrał dobre miejsce na budowę. Z Brzozowego Zakątka pod ręką jest to, co najpotrzebniejsze, a jak ktoś porusza się samochodem to i połączenie ma dobre z każdą częścią miasta. W naszym wypadku żona pewnie będzie zadowolona jak powstanie ta galeria handlowa :)