Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyzia1598

czy ja jestem lezbijką? pomocy ._.

Polecane posty

Gość dyzia1598

nie wiem jak zacząć na sam początek ale jest taka dziewczyna mega śliczna blondynka znamy sie 3 lata ale tego roku w lutym pogadałam z nią o problemach nawzajem rozwiązujemy swoje problemy bardzo mi pomaga dzięki niej żyje. ja chce jej szczęścia jak żadnej rzeczy w świecie ona jest dobrym człowiekiem mowie jej ciągle że jest aniołem i wgl(ona ma chłopaka) piszemy ze sobą dzień w dzień tylko dla niej istnieje. Nie chce jej niszczyć życia mówiąc jej o tym ale ja nwm chyba mi sie zaczeła podobać ale tak naprawde, jej charakter jest cudowny i te blond włosy. Nie oczekuje od niej nic nie mam żadnych zboczonych fantazji chce tylko żeby była szczęsliwa jak widze ją smutną to serce mi się kraje chcę ją przytulic tak mocno żeby przy mnie czuła się bezpiecznie być przy niej w najgorszych chwilach i chyba chciałabym pocałować ._. ja nie wiem co o tym myśleć co ja do niej czuje? jest dla mnie jak siostra bez niej nie wyobrażam sobie życia i ona o tym wie. nie wiem już kim ja jestem? co ja czuje? mam mieszane uczucia

Gość gość
gdzie kur.wo masz te zone i dzieci, ze na kafe teraz siedzisz? chyba w piissdzie stary cwelu. idz mamusi obetnij pazury bo juz nie dostanie :D

Gość gość
zona kopnela w dupsko i na lono mamusi wrocil. jutro zawiez do kosciółka :D