Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest, że mężczyzna nie chce kobiet z dziećmi a jak jego córka

Polecane posty

Gość gość

już dorosła urodzi nieślubne dziecko, wychowuje je, to na siłę pchają się, by zastąpić w jakimś stopniu dzieciakowi ojca?

Gość gość
Bo po cholere mam wychowywac obce mi genetycznie dziecko?

Gość gość
a dziecko córki to też nie twoje dziecko kręci się np. po twoim domu?

Gość gość
Niech wychowuje dziecko ten, kto je zrobił. Dlaczego inni mają wychowywać cudze dzieci?

Gość gość
Tak to jest, że to jest bezczelność dawać na lewo i prawo, każdemu, kto ma ochotę, a potem jeszcze księcia z bajki szukać. Porządny mężczyzna nie wychowa własnej córki na ofiarę losu, co go zrobi dziadkiem nieślubnym i tyle. W końcu jest XXI wiek i normalna dziewczyna wie, że bliskie kontakty z chłopakami mogą się źle skończyć i że to ona, a nie chłopak będzie w tej ciąży. Jak ktoś jest głupi i nieodpowiedzialny to go pokarze życie, głupota kosztuje

Gość gość
Dziecko córki, chociaż zamężnej i tak jest jej, a nie dziadka czy babci. Nigdzie nie jest napisane, że muszą mieszkać razem i jeszcze wychowywać, skąd się biorą tacy roszczeniowi ludzie, straszne :-)

Gość gość
Ja miałam na myśli sytuację: znajomy chciał wziąć sobie dziewczynę z dzieckiem jego rodzice tego nie zaakceptowali... a jego ojciec jak zamieszkali razem rozpieszczał dziecko siostry tego gościa natomiast dziecko jego niedoszłej synowej w********o go, że w ogóle chodzi po domu.

Gość gość
Ach, to nie cierp skoro sytuacja ciebie nie dotyczy. Często własne dzieci są nie do zniesienia i inni w rodzinie, ale tego się nie wybiera

Gość gość
Ale przecież to proste, dziecko córki, to rodzina, a dziecko synowej z poprzedniego związku to obce dziecko, obce geny, w dodatku ujma dla syna...