Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproszenie na kawę do bratowej syfiary

Polecane posty

Gość gość
16.48 .to dokładnie jak moja tesciowa.Ochyda.Nos wyciera do spódnicy i stale się drapie jakby wszy miała.W nogach to takie krogulce że masakra.S.

Gość gość
Jakbym miała sie w jej wannie kąpać to chyba bym rzygła.Szyja czarna ale łancuszek złoty nosi.S

Gość gość
I co, byłaś na tej kawie?

Gość gość
to proste,np dla mnie ,ja mam taka chorobę ze myje rece 50 razy,wiec przepraszam ze mam taka chorobę i musze mieć swiezo umyta szklanke i myje sama

Gość gość
Gdybym trafiła na taką gospodynię to poprosiłabym o czystą szklankę, gdyby nowa szklanka też okazała się brudna to podziękowałabym za kawę i zaproponowała następne spotkanie w kawiarni. Nie uważam, że byłoby to niegrzeczne z mojej strony.

Gość gość
Jedyna wymowka z klasa sa problemy zoladkowe. Nic nie jemy, nic nie pijemy, zadnej swojej wody. Nastepnym razem kawiarnia, spacer, itp.

Gość gość
Tu autorka. Byliśmy na tej kawie. Pomagałam bratowej w przygotowaniach w kuchni i jak nie widziała, umyłam od nowa wszystkie talerzyki, bo czywiście były brudne ( chyba mokre wkłada do szafy ), a o szklance z herbatą starałam się nie myśleć, chociaż nie było łatwo. Wszystko by było ok, ale te naczynia naprawdę słabo widzący zauważyłby, że nie są domyte.

Gość gość
Skąd wy pochodzicie? Nie znam nikogo tak brudnego.

Gość gość
ja jeszcze rozumiem, że ludzie mają bałagan, nie sprzątają, bo nie lubią/nie mają czasu/ nie chce im się. Nie rozumiem natomiast, jak można mieć brudne naczynia. Przecież chyba je myją, a jak juz się myje, to musza być czyste. No, chyba, ze nie zmywają, tylko wycierają wszystko z grubsza ścierką. :o

Gość gość
oj, mogą tak myć, że są brudne... moja teściowa naczynia myje tłustą, starą ścierką, że ja mam lepszą do toalety, a potem pucuje do sucha brudnym, podartym ręcznikiem. To jak mają być czyste? :(

Profesjonalna Doula 7 dni w tygodniu 24h na dobę Możesz zadzwonić o każdej porze Nie masz wsparcia bliskich? Chętnie Ci pomogę 697 843 769 doula24h@gmail.com tylko 200zł miesięcznie