Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwolnic sie z toksycznego zwiazku?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 31 lat i od 3 lat jestem w toksycznym związku. Są oczywiście cudowne dni , ale sa i takie ze upija się , wyzywa mnie, nie szanuje.. ogolnie 3 dni jest dobrze, 3 dni klotnia. I tak w kolko. Na "rozum" wiem ze to chore i powinnam skonczyc ten nie normalny zwiazek, ale serce mowi inaczej. Nawet jak po jakies awanturze chce to skonczyc, tak dlugo blaga , ze zmiekne. A najgorsze jest to, ze jak mowie koniec definitywnie, on sie nie odzywa to ja do niego wydzwaniampo kilku dniach ciszy przepraszam i pakuje mu sie do lozka :( lata mi leca, kolezanki sie odwrocily.. probowalam chodzic na terapie, ale nie pomoglo. Doradzi ktoś? Moze jakas specjalna terapia?

Gość gość
To prowokacja czy czysta głupota?

Gość gośćka
Mam wiekszy problem niz ty jestem w ciazy a on nie akceptuje ciazy i robi wszystko zeby mnie doprowadzic do najgorszego. Wszystko oczywiscie moja wina, mieszkamy za granica nikogo tu nie mam. Uciekaj dziewczyno nie marnuj czasu zrob to dla siebie, masz oparcie nie jestes na niego zdana, poradzisz sobie.

Gość gość
Poszukaj w swoim mieście grup Al - anon. To grupy wsparcia dla rodzin i przyjaciół alkoholikow. Może tam uzyskasz siłę do zmiany swojego życia

Gość gość
Wiem, to jest jakies chore wspoluzaleznienie, Jak jestem z nim nie nawidze go, jak Go nie ma tesknie za nim:( nienawidze siebie za to. Po kazdym stosunku nie moge patzrec w lustro.. nie potrafie tego przerwac.

Gość gość
gośćka dziś w jakim panstwie mieszkasz?

Gość gość
Terapia dla współuzależnionych-żon, partnerek alkoholików. Poszukaj grupy wsparcia w swoim mieście. Jest też taka strona, forum własciwie, niepijemy.pl/forum , wejdź i poczytaj, tam są ludzie w takiej sytuacji jak ty, oraz tacy, którzy wyszli z tego bagna. Na pewno pomogą.

Gość gość
W irlandii i sama sie zastanawiam jak sobie poradzic

Gość gośćka

Gość gośćka

Gość gość
CHCESZ trwac w chorej relacji. Nikt za ciebie z tego nie wyjdzie. Mozesz sobie zmarnowac zycie, twoj wybor. SAMA decydujesz, zadne porady na forum ci nie pomoga, jesli SAMA nie zmienisz.

Gość gość
Nie masz tam nikogo ? nie mozesz wrocic do PL

Gość gość
Poszukaj dobrego psychologa.