Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam 16 lat (niedługo 17 ) za jakiś czas z moim chłopakiem chcemy to zrobić . Jesteśmy razem 7 msc wiem że to nie długo i wgl . Ja mam swiadomosc ze po seksie nie będzie mnie bardziej kochał i ze nie będziemy Forever bo on już ze mną się przespal. Po prostu chce już spróbować . Więc wiadomo zabezpieczenie , ale czy powinnam jeszcze o czymś pamiętać ? Jakieś rady starszych koleżanek ? Miejsce to wiadomo że musi być takie gdzie nikt nie wejdzie i wgl . Ale chodzi o takie rady od was :)

Gość gość
do ślubu za czekaj bo zniszczysz sobie związek bo faceci są z kobietami tylko dla seksu

Gość gość
rady? zabezpieczenie przede wszystkim. no i nie zraz sie, bo watpie by bylo przyjemne ;) ale lepiej zdecydowanie miec to za soba teraz, niz latami budowac obawy i strach ;)

Gość gość
pierwszy raz? tylko wyłącznie po ślubie!

Gość gość
Jak ślub to tylko kościelny z pijakiem badbojem. Będziesz miała szacun na dzielni.

Gość gość
pierwszy raz? tylko wyłącznie po ślubie! X Nie słuchaj tego dewianta dziewiczego.

Gość gość
nie radze ci uprawiać seks przed ślubem! zniszczysz sobie życie dobrze ci radzę

Gość gość
gość dziś nie radze ci uprawiać seks przed ślubem! zniszczysz sobie życie dobrze ci radzę JAKIE TABLETKI BIERZESZ? POPIJASZ ALKOHOLEM?

Gość gość
O Kuźwa do ślubu ? Nie sądzę żebym chciała czekać tyle . Ale przecież mogę mu powiedzieć że chce jednak tylko po ślubie jego reakcja może mi wiele powiedzieć . No A ze nie będzie przyjemnie to niestety muszę sie tego spodziewać :)

Gość gość
zobacz ile kobiet zostało zranionych właśnie seksem przed ślubem

Gość gość
gość dziś zobacz ile kobiet zostało zranionych właśnie seksem przed ślubem Takimi tekstami powtórzonymi miliony raz zniechęcasz do ślubu. Ludzie mają charakter przewrotny i buntowniczy.

Gość gość
On bierze mefedron i kilka tabsów mitsubishi.

Gość gość
apap noc i półlitra

Gość gość
Mam 16 lat .. ludzie mam zamiar skończyć studia no najpier liceum i dopiero myśleć o ślubie . Teraz nawet tego sobie nie wyobrażam . Mam czekać do 30-stki do ślubu i dopiero seksu ?

Gość gość
Być z kimś bez ślubu do końca życia, żeby cię nie zdradził, nie oszukał musiałby być bardzo atrakcyjny. Ślub to gwarancja wierności dla pasztetów ale mamy takie czasy że ślub już prawie nic nie gwarantuje.