Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki zawód wybrać

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam ogólniak i nie bardzo wiem co dalej. Jakie macie pomysły na zawodowe życie, polećcie kursy, szkolenia po których będę miała pracę.

Gość gość
Chyba żartujesz???? Wybierz taki zawód jaki będzie ci sprawiał przyjemność. Jak nie będziesz lubić tego co robisz to znienawidzisz pracę i wiecznie odczujesz stres. Sama sobie odpowiedz w czym jesteś dobra, co lubisz, co potrafisz, co ci się podoba itd.

Gość gość
Architekt.

Gość gość
ssak leśny przydrożny

Gość gość
warzywniak otwórz :)

Nikt za ciebie nie zdecyduje, powinnaś iść w kierunku swoich zainteresowań. Jest wiele ciekawych zawodów, ale do każdego z nich trzeba też mieć określone predyspozycje. Może fryzjerstwo jest tym zawodem, którego szukasz. W Warszawie na Ursynowie jest świetna akademia fryzjerstwa Gnatyshyn. Wejść sobie na ich stronę http://akademia.gnatyshyn.pl/pl/ i zapoznaj się z ich propozycją. Może akurat to Ci podpasuję.

Gość gość
po ogólniaku to tylko spawacz

Gość Jula8980808880
A ja mam artystyczne zainteresowania i zdolnosci ( to nie tylko moje zdanie), ale studiuję finanse i rachunkowość, co średnio mnie interesuje, ale z pisania wierszy czy malowania pewnie byłoby mi się cieżko utrzymać, więc takie jest życie, studiuję dla pieniędzy w przyszłości :(

Gość Jula8980808880
Tyle, że nie mam zamiaru porzucać moich zainteresowań, wolną chwilą dalej będę pisała wiersze, malowała czy robiła zdjęcia, a z matematyki też nie jestem najgorsza, więc w pracy jakoś sobie poradzę... Praca pracą, a pasje pasjami, takie jest życie i co poradzić. Ciężko mi sobie wyobrazić żebym miała się utrzymać wydająć np. tomiki wierszy... fotografów też jest pełno