Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko płacze przez sen

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz się z czymś takim spotkałam. Moja roczna córka, dzisiaj przez 1,5 godz w nocy płakała przez sen. Oczy zamknięte, gdy leżała to było ok, ale gdy tylko usiadła to płacz. Wlaczylam lampkę żeby zobaczyć co się dzieje, a ona śpi i siedzi i płacze. Jak tylko wychodziłam z pokoju to ona na równe nogi i płacz, gdy wracałam był spokój. W dzień też na krok nie chce mnie puścić. Co może być przyczyną tego płaczu we śnie?

Gość gość
Moja ma rok i czasami jej sie zdarza płakać przez sen.śpi mocno wtedy. Ja zawsze ja przebudzam delikatnie bo na początku jak ja z tym zostaeialam to budziła sie z takim rykiem jakby ja kroili żywcem. Pewnie coś jej sie śni wtedy. Dzieci w tym wieku potrafią snic o złych rzeczach

Gość gość
Bardzo mnie to zaniepokoilo. Właśnie nie wiedziałam czy ja obudzić czy nie. Co ona wstała to ja ją spowroten kladlam na plecy, chyba z 50 razy. Gdy leżała było ok. Przeszło jej dopiero gdy wzięłam ja na ręce i chwilę ponosilam

Gość gość
Moja tez tak robi jak jej zęby idą. Ja sie tym raczej nie przejmuje bo ona zawsze od urodzenia miała problemy ze spaniem ciągiem w nocy i juz sie przyzwyczailam :) to raczej nic złego :)