Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się staraćić pociąg seksualnym do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Wiem już dobrze że przynajmiej na tym etapie nie mam szans na znalezienie dziewczyny chyba że bym wyglął w totolotka (kasa przyciąga ale po co mi laska która nie jest mi wierna) ale na to nie liczę to nie jest śmieszne proszę się nie śmiać czy da się jakoś zrezygnować przestać widzieć w dziewczynach dziewczyny a zacząć widzieć zwykłych ludzi którzy są mi seksualnie obojętni (tak jak ja dla nich ) to ułatwiło by mi życie czy można świadomie stać się aseksualnym ?? To nie jest śmieszne to nie żart to dla mnie jedyna szansa na normalne życie bo teraz jak widzę jakąś ładną dziewczynę to już nawet się nie patrzę bo potem jestem złamany że i tak nie mam szans :((

Gość gość
Tak mój mąż okazał się gejem.

Tylko "ofiara losu" może napisać że coś chce stracić. :O Do tego liczy na wygraną w totka, daj mu Boże, I co myślisz, że będziesz szczęśliwy z jakąś pudernicą, która nie potrafi nawet wody na herbatę zagotować. :O Trącisz mi tu jakimś zj̣ebem. :O

Gość gość
Tytuł muwi wrzystko.

Gość gość
Ludzi dajcie mi spokuj to moja wina że żadna mnie nie chce taki się urodziłem nie mam na to wpływ chciałbym to zmienić ale nie mogę więc nie wiem co w tym śmiesznego

Gość gość
może napisz coś więcej na ten temat tzn ile maszlat i czy próbowałes wogóle zagadywac do dziewczyn?

Gość gość
Dlaczego uważasz, że nie masz szans?

Gość gość
Mam 20 lat(ale nie piszcie że mam jeszcze czas to błędne myślenie ) co do prób to one nawet nie chcą ze mną rozmawiać album udają że nie widzą albo mówią s********j albo pokazują na mnie palcem i zaczynają się śmiać najgorzej jest jak raz spacerowałem droga przy plaży i zauważyłem śliczną bladynke która szła przedemną z koleżanką co dziwne w pewnej chwili obroniła się i spojrzała mnie potem zrobiła to jeszcze ze 2 razy wiec podeszłym bliżej po chwili rozmowy zaczołem rozumieć o co chodzi próbowała mnie zesfatać ze swoją koleżanką o niej powiem tylko tyle jedna jej noga była szeroką jak moje dwie ( + 100 kg)po chwili jakoś udało mi się wykręcić i powiedziałem że muszę iść po tym wydarzeniu straciłem całkowicie poczucie własnej wartości

Gość gość
to nie jest tak źle ja mam 24 lata i nawet to żadnej jeszcze nie zagadałem bo się boje - czego? wyśmiania - wiem jestem niesmiały a co do ciebie to widze że kręca cię tylko szczupłe a może w tych puszystch znalała by się ta jedyna

Gość gość
Lepiej znaleźć dobrą kobietę, a samemu to g****o nie życie wiem bo jestem sam także prasować koszule i jutro na miasto !

Gość gość
łatwo powiedzieć

Gość gość
Nie da sie stracic pociagu seskualnego do kobiet. Mozna dac sie wykastrowac, innych sposobow nie ma.

Gość gość
może spróbuj zrobić to z facetem jak ci się spodoba to juz cię kobiety nie będa interesowały

Gość gość
Ja ważę 70 kg jestem szczupły nawet dość umięśniony (dużo ćwiczę ) nie chcę puszyste chce normalną (puszyste nawet mnie nie pociągają ) a co do facetów to sam se spróbuj z facetem idjoto

Gość gość
chociaż nie obrażaj,od biedy to sex z facetem jest lepszy niż codzienna jazda na ręcznym prawiczku a skoro puszyte cię nie pociągaja to wyobraź sobie ze te chyde też kiedyś przytyją i już ci się ich odechce.

Gość gośćica
a może chodzi o twój wygląd, golisz pachy i miejsca intymne?

Gość gość
Co do depilacji żadna dziewczyna tam nie zaglądała (jak bym znalazły to bym ogolił) a co do jazdy na ręcznim ja się masturbuje może raz na pół roku (raz jechałem w pociągu i w moim przedziale siedziała taka piękna dziewczyna to tego dnia waliłem przyznam jak wróciłem do domu) od dłuższego czasu unikam masturbacji bo nie zrozumiesz ale jak ktoś nie możne zaspokoić pociągu seksualnego z kobietą to walenie w końcu przestaje sprawiać przyjemność i powoduje zwiększoną frustrację (nawet załamanie nerwowe ) obecnie nie masturbuje się od 31 marca i przyżekłem sobie że nigdy już nie użyje tego bez dziewczyny a co do tego że i tak kiedyś utyje tak ale ale zawsze będzie ją pamiętał jako tą ekstra laskę którom była i w której się zakochałem więc to co innego przynajmiej dla mnie

Gość gość
Ja też próbowałem się nie masturbować ale po ok 3 tyg miałem polucje i zabudziłem sobie cała piżamę więc teraz nawet jak nie mam ochoty obejrze jakiś film i sobie zwale chodziać raz na tydzień tylko po to żeby nie zabrudzić piżamy

Gość gość
FAS, ang. Fetal Alcohol Syndrome - Alkoholowy zespół płodowy ???

Gość gośćica
widze że problem autora to coś więcej niż niska samoocena