Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaoja

dfvg

Polecane posty

Gość gość
Skoro twój chłopak nie spuścił się w środku, a ponad to miał założoną prezerwatywę, to na 100% nie jesteś w ciąży. To absolutnie pewne.

Dziękuję za odpowiedź. I jeszcze miałam wtedy okres wiec to absurdalne, ale są moment, że nie daję rady.. ciągle myśle , wymyślam 100 powodów. Nie mam z kim porozmawiać.. ktoś się moze z tego śmiać ale nie życze takiej męki psychicznej nikomu .

Gość gość
"Schiz ciążowy" który odczuwasz, jest zupełnie normalny i naturalny o młodych kobiet. Wystarczy że facet otrze penisa o majtki, a one już zaczynają sobie wmawiać że plemniki z preejakulatu przeniknęły do pochwy i zaczęła się ciąża :) W rzeczywistości, aby doszło do ciąży, potrzebny jest wytrysk wewnątrz pochwy lub przynajmniej bezpośrednio na wargi sromowe (płatki szparki).

O tak, mój młody wiek .. mam 18 lat i ostatni rok szkoły. Właśnie przeraża mnie najbardziej że będąc w ciąży to byłoby straszne bo chcę skończyć szkołę. Mam nadzieję ze ustaną mi te schizy bo okres moze mi sie spóźniać przez ten stres. :/

Gość gość
Proszę, nie bój się już i nie denerwuj. Wszystko jest w porządku.

Gość gość
Tylko i wyłącznie Wystarczy Wsparcie Partnera przy Każdym badaniu ginekologicznym cipki i porodzie! !! Mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 umożliwia obecność nawet w szpitalu przy badaniu czy zabiegu osoby bliskiej!

Gość gość
Dostałam okres :) Dziękuję za odpowiedzi i uspokojenie :*