Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze jest wyglądać bardzo młodo, bo można bzykać się z nastolatkami

Polecane posty

Gość gość

a one myślą że masz 18 lat jak one :)

Gość gość
siwe łoniaki cie zdradza

Gość gość
teraz łoniaki nowoczesny męzczyzna wygala

Gość gość
nie pierdol. nie dopuscilabym cie do kopulacji z lysym lonem. powiedzialabym przyjdz jak ci odrosna. wtedy bym jeszcze zbadala czy nie farbowane i czy nie henna pociagniete. ja mam wiedziec czy facet tam nie siwieje, bo to mnie kuhwa odrzuca. tak jak meskie wlosy w ksiazce z biblioteki. myslalam ze sie zbeltam jak widzialam krotkie wloski w jednej z ksiazek. ten chuy musial grzebac w nosie nad ksiazka albo mu lecialy klaki z glowy. nie zapomne

Gość gość
a moze ktos mial fetysz wkladania loniakow do bibliotecznych ksiazek. raczej kobieta nie ma kilkumilimetrowych wloskow. co za chore poyeby. ja w zadnej ksiazce nigdy nie zostawilam zadnych wlosow ani zdjec. chore poyeby!!!

Gość gość
Małolaty są przereklamowane. Fajnie wyglądają (niektóre), ale w łóżku bryndza. Zaliczyłem, fajnie, ale teraz z powrotem gustuję w rówieśniczkach. Trzydziestki - to jest to. Ogień, nie kobiety :)

Gość gość
dzieki lenorowi moge delektowac się swiezoscia poscieli nie tylko przez dzien, ale i przez caly tydzien x oczywiscie ze 16-20 latki sa najlepsze. najlepiej sie wtedy *****ly.smy, najchetniej, najlatwiej, na nic sie nie patrzylo. to byly czasy.

Gość gość
aha, jak mialysmy 16-17l. to przynajmniej jak szybko nogi rozkladalam. wystarczylo kilka godzin milej gadki od milego chlopca z wygladu i juz dzikie balety odchodzily. ale zadna z nas wtedy nie patrzyla na starszych chlopakow, tak max do 20tki. wszystkiesmy byly zaaferowane rowiesnikami. nie wierze zeby teraz tak nastolatkom sie pozmienialo. wtedy to byla duma miec chlopaka ze szkolnej druzyny sportowej czy jakiegos geniusza z kółka chemicznego, bo taki dobrze rokuje na przyszlosc.

Gość gość
Dziadom nie daję.