Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰Ola

polscy mezczyzni najatrakcyjniejsi na 100%

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰Ola

Cudowni 馃憚

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak prawiczku...z pewno艣ci膮 !! :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Ola
Kto艣 ma inne zdanie? Uwielbiam jak d艂onie k艂ad膮 na mych udach, lekko zaciskaj膮 palce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ola ile masz lat? chcia艂aby艣 popisa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 mam m臋偶czyzn臋, On jest wspania艂y (^^)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ola nie chce popisac, bo to nie Ola, a Olek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kimkolwiek jest Autor- potwierdzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sasza
I co teraz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najatracyjniejsi???! Gdzie i dla kogo? Wyjdz utopisto na ulice i sam zobacz ilu atrakcyjnych spotkasz!

Udost臋pnij ten post

Na ulic臋 nie polecam, samochody coraz szybsze... a no i ludzie za kier膮 coraz cz臋艣ciej wgapieni w swoje smartfony! Ale tak na rynek, to ilu tych atrakcyjnych b臋dzie? A jak to wygl膮da w por贸wnaniu do innych nacji? Jak pojmujecie ich atrakcyjno艣膰? Bo je艣li my艣licie, 偶e np. typowy Szkot wygl膮da jak George Clooney, to powiem Wam, 偶e tak nie jest ^^ I og贸lnie je艣li postrzegacie wygl膮d przedstawicieli innych nacji przez pryzmat ich wypocz臋tych i u艣miechni臋tych turyst贸w, czy tych co widzicie w mediach, a tak pewnie robicie i tak pewnie robi膮 kobiety we wszystkich krajach, to jeste艣my tym "mocno pokrzywdzeni" xD Bo my jeste艣my "p艂e膰 brzydka", to wydaje si臋 kobietom, 偶e ich rodacy s膮 najbrzydsi; a jak o "p艂e膰 pi臋kn膮" chodzi, to nawet Niemiec uwa偶a, 偶e naj艂adniejsze s膮 Niemki - chocia偶 ob艂uda, w tym przypadku akurat ma swoje granice xD W ka偶dym b膮d藕 razie my jako "p艂e膰 brzydka" jeste艣my pokrzywdzeni w tej kategorii, przez subiektywizm ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polki lubia zniewiescialych mezczyzn jak na zachodzie europy albo takich co wszczepiaja sobie implanty miesni zamiast samemu cwiczyc. Polacy sa pozytywnie mescy. Nie sa ani zlymi maczo ani zniewiescialymi facecikami. Nie sa idealni ani piekni ale atrakcyjnosc to cos znacznie wiecej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polscy mezczyni sa bardzo malo przystojni. Przystojnego faceta spotyka sie raz na pol roku. Zawsze sie zastanawiam jak to mozliwe, ze Polki sa naprawde ladne, a Polacy naprawde brzydcy. Sa tez bardzo zle ubrani, a fryzjerom powinno sie odebrac prawo wykonywania zawodu. Przecetny Polak naczesciej jest sciety "na Polaka", czyli na jajo, ktore wydobywa wszystkie wady twarzy. Oczywiscie, sa grupy zamoznych, zadbanych mezczyzn, ale to glownie w Warszawie i raczej nie chodza po ulicach, tylko jezdza swoim samochodami. Najprzystojniejsi i najbardziej zadbani mezczyzni to: Skandynawowie, bogaci Niemcy, Francuzi, Hiszpanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wpis wyzej pokaz swoje zdjecie srako zobaczymy czy jestes taka ladna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie wiem gdzie Ty mieszkasz, u mnie w mie艣cie pe艂no przystojnych facet贸w, zadbanych, wysportowanych, pachn膮cych. s膮 te偶 zwykli pijacy i spa艣lacy, ale r贸偶norodno艣膰 jest wsz臋dzie. mnie najbardziej podobaj膮 si臋 polacy, zagraniczni mnie jako艣 nie poci膮gaj膮, s膮 niem臋scy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polacy s膮 jednymi z najmniej po偶膮danych m臋偶czyzn na Ziemii. I nie chodzi tu tylko o bogactwo, bo ju偶 ukrai艅cy s膮 lepsi, a biedniejsi, ch艂opy jak d臋by. A polaczki? Ciuchy sprzed 20 lat, styl "na menela", ma艂e, pokr臋cone cia艂a, ci膮gn膮cy si臋 smr贸d i kurwa na ustach. Gdyby chcieli mogliby si臋 zmieni膰, ale po co skoro g艂upie Polki i tak si臋 o nich zabijaj膮 :/

Udost臋pnij ten post