Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie połączenie koszuli i marynarki jest OK?

Polecane posty

Gość gość

Wieczorny wypad na luźną randkę, albo w jakieś nieco bardziej eleganckie miejsce? Czarna koszula + taka jasna marynarka sportowa: Co myślicie? http://imgur.com/a/2dgSi

Gość gość
ta marynarka mi sie w ogole nie podoba. lepiej uzbierac wiecej kasy na porzadniejsza a nie taka szmacianke popielata. takie jakby to byl material dresowy, nie. ponadto czarna koszula doskonale komponuje sie z bezowymi/ kremowymi marynarkami. do tego popielu ona mi w ogole nie pasuje. masz kawał klaty a marynarka dla takiego byka powinna miec wieksze klapy, bo teraz to wyglada jak z mlodszego brata zdjete. jak mowie, na garniturach sie nie oszczedza - zwl. na marynarkach

Gość gość
to zabawne, bo mam 177 cm i ważę nieco ponad 60 kg, jestem szczupły (kwestia zatem zdjęcia). marynarka nie jest od garnituru, tylko do dżinsów, lub innych spodni ale nie do garnituru.

Gość gość
za blisko robisz zdj, z dalsza lepszy bylby oglad na sylwetke. z tak bliska wydajesz sie mega szerokim facetem stad wrazenie, ze klapy za male do takiego tulowia x jakos najbardziej podobaja mi sie typowe marynarki garniturowe zestawione z jeansami lub innymi spodniami casualowymi. albo marynarki casualowe ale bardziej wypasione z wygladu.

Gość gość
Moim zdaniem jest ok. Na luźną randkę z czarnymi dżinsami i casualowymi butami , na wyjście w bardziej eleganckie miejsce ze spodniami z materiału, ale nie garniturowymi i eleganckimi butami.