Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ucisk na sercu podczas snu

Polecane posty

Gość gość

Miałam dziś jakiś koszmar z udziałem osoby, która kiedyś była mi bliska, a teraz rani mnie swoim zachowaniem, słowami. Podczas snu czułam mocny ucisk na klatce piersiowej, dość mocno odczuwalny, to nie był chyba paraliż senny. To było niesamowite bo ból był bardzo realny, ale w momencie wybudzenia nagle zniknął. Czy to był paraliż?

Gość gość
Diabeł Cię dusił.

Gość gość
lepiej sobie zbadaj serce przez sen czuje się ból miałam tak z głową i sisiami to znaczy śniło mi się że mnie boli głowa i się obudziłam i mnie bolała a z sisiami to śniło mi się że chciało mi się mocno sikać i szukałam kibla i po obudzeniu musiałam szybko się udać do kibelka bo bym się zeszczała z sercem może być tak samo ale serce czasem boli krótko i mogło cię boleć tylko jak spałaś a po obudzeniu już nie ale mogło wystarczyć byś to odczuła w śnie

Gość gość
to moze byc faktem, gdyz ostatnio odmawiam rozaniec, a wczesniej byłam osoba bardzo grzeszną

Gość gość
różaniec to diabelstwo w każdej pogańskiej religii są paciorki kk udaje chrześcijan ale tak naprawdę to pogaństwo wszystkie święta pogańskie triada boska motyw pogański kult śmierci pogaństwo Jezus zmartwychwstał i jest synem Bozi ale kk to oszustwo