Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę koniecznie zmniejszyć ilość body fatu w organizmie

Polecane posty

Gość gość

bo jestem zbyt tłusta, chcę być seksi beztłuszczowa zwinna skoczna jak te laski z olimpiady co np robią akrobatyke albo jak Chodakowska denerwuje mnie mój tluszcz na brzuchu, to ohydne miec taką fałde :(

Gość gość
ja mam falde na brzuchu a mam tylko 16%, ponoc kobieta w moim wieku powinna miec 20-21proc. taka falda to moze byc brak cwiczen oraz alergie pokarmowe np. na gluten. jak zwiekszyc bf? chcialabym inaczej niz przez tycie.

Gość gość
nadmiar tłuszczu zwłaszcza na brzuchu może być też od nadmiaru kortyzolu, hormonu stresu, wtedy mozemy byc chudzi a miec tłusty brzuch albo ''nalaną'' twarz, taką jak ma posłanka Pawłowicz i wielu innych ''znanych'' ludzi, mówiąc wprost - morda jak donica... także od złej postawy, słabe mięśnie i wtedy brzuch ci idzie do przodu, to sie nazywa chyba lordoza , optycznie wydaje sie wtedy ze masz duzy brzuch

Gość gość
no postawy nie mam najlepszej, kortyzol tez troche za duzy. aha od duzych wyrzutow insuliny tez przeciez jest brzuszek. ale nie mam za to nadmiaru tluszczu na twarzy. ubolewam, chcialabym miec duza wysciolke tluszczowa to nie obwisl by mi tak owal twarzy i nie mialabym na czole zmarszczek. jak ma mi sie nie marszczyc jak tam pod skora prawie tluszczu nie mam;/ ale ale, nie wiedzialam ze wazne jest by robic analize skladu ciala na jak najlepszym sprzecie. to moze byc to. bylam na jakims gownianej wadze gdzie ci oblicza wg wieku plci i wzrostu i moglo to wyjsc zafalszowane. nie uwierze, ze mam tak niski bf. musze to zrewidowac na lepszym sprzecie.