Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was miał słabe wyniki z matury?

Polecane posty

Gość gość

jakie? i czy gdzieś poszliście na studia? przejmujecie się tym?

Gość gość
z całym szacunkiem..jak z takiej matury można mieć słaby wynik??? ten teścik dziś to NIC w porównaniu z przekrojową prawdziwą Maturą dawniej, najwidoczniej coraz silniejsze młode pokolenia nam dojrzewają...

Gość gość
bardzo słabe są te matury tylko w dziwne klucze trzeba sie wstrzelić i dziwne pytania na pseudointeligencje, napisz mature zobaczymy czy tak dobrze napiszesz wyniki mówią same za siebie co roku, mają zmienić te matury i głupie pytania

Gość gość
No ja niestety nie zdałam dobrze matury i nie chcieli przyjąć mnie na żadne studia. A że nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem pozostało mi zbieranie puszek ze śmietnikow. Wiec głowa do góry

Gość gość
ciekawe jak pozdawali matury ci co krytykują poziom matur, czy tak świetnie

Gość asiutka   1999
Ja dopiero będę zdawała maturę za 3 lata ( o ile mnie dopuszczą), boję się najbardziej matematyki

Gość gośćinżynier
moje wyniki z matury parę lat temu to: (wszystko na podstawie :classic_cool:) -polak 49% -matma 38% :classic_cool: -niemiec 52% -biologia 32% :D mam tytuł inżyniera, państwowa uczelnia, studia stacjonarne, pozdrawiam :classic_cool: 🖐️

Gość gość
moje wyniki z matury parę lat temu to: (wszystko na podstawie cool.gif ) -polak 49% -matma 38% cool.gif -niemiec 52% -biologia 32% smiech.gif mam tytuł inżyniera, państwowa uczelnia, studia stacjonarne, pozdrawiam cool.giflapka.gif x trudno mi uwierzyć, chyba że kiedyś z takimi wynikami przyjmowali bo teraz trzeba wszystko rozszerzone zdawać z 80% żeby mieć szanse

Gość gość
chyba że na mało oblegany kierunek poszłeś/aś