Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek spacerowy Espiro energy

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy posiada ktoś może spacerówkę Espiro energy? Chciałabym ją kupić,a nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii na jej temat. Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)

Gość gość
Espiro robi dobrze jakościowo rzeczy. Nie znam konkretnie tego modelu, ale mam Espiro Sonic i fotelik tej samej firmy (Kappa) - oba produkty są bardzo dobrze wykonane.

Gość gość
Kupilismy kilka dni temu espuro energy w kolorze stylish grey :) co chcesz wiedzieć?

Gość gość
Właściwie to najbardziej chodzi mi o opinie kogoś kto go użytkuje dłużej, żeby dowiedzieć się czy po czasie nie wychodzą jakieś wady... ale może już jakieś zauważyłaś? Jak spisuje się na różnych podłożach? I zauważyłam też ze hamulec jest taki... lichy :-) obawiam się czy się za chwilę nie rozpadnie ;-)

Gość gość
Tu na forum licza sie tylko Stokke i Quinny.Reszta to wg kafeterianek gowno.

Gość gość
Użytkuje ponad rok. Raczej solidny wózek, zwinny. Mógł by mieć większy kosz na zakupy. Po rozłożeniu do pozycji leżącej brak dostępu do kosza. Po za tym dach też by mógł być dłuższy i szkoda, że w zestawie nie było folii na deszcz.

Gość domisiaczek90
kupilismy ten wózek.espiro energy chcielismy lekką parasolkę,drugi raz jest na reklamacji bo na śliskich powierzchniach kompletnie nie chce skręcać w prawo dali nam nowy wózek,pozniej też nowy i guzik to daje poprostu jest jakos dziwnie wywarzony czy rama skrzywiona-straszny opór daje i odmawiał posuszeństwa.zawiodłam sie teraz mam nadzieje ze dostane zwrot pieniedzy i kupie cos lepszego niz ten wózek masakra.

Gość Ania bs
W ogole nie da się go używać, totalna porażka. Koła sztywne, nawet na chodniku stukają, latają, piszczą, szuraja, blokują się, w sklepach ślizgają - w ogole nie da sie jechać na żadnej powierzchni! Podbijanie - właściwie niemożliwe. Jadąc tym wózkiem na krótki spacer czuje się jak po przebiegnięciu maratonu- ciężko się prowadzi, zero zwrotności, noga kopie się w hamulec idąc. Budka w ogole się nie trzyma, na zdjęciach wydaje się głęboka ale w ogole nie osłania dziecka. Pałąk na wysokości oczu dziecka. Z tym wózkiem nie da się spacerować po prostu.