Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat i kupa siwych wlosow co robic

Polecane posty

Gość gość

ktoras z was ma taki problem? :(

Gość gość
ja 27 l i tez - lata zycia w stresie, chorobach i niedoborze ferrytyny, kw. foliowego, miedzi i cynku zrobily swoje. ale wole siwe niz wypadajace (lysine), siwe farbniesz. ale jak ci wlosy wylatuja i do tego siwieja to nie wiadomo co robic, chyba lepiej nie farbowac oslabionych wlosow.

Gość gość
A czym uzupelnic ferrytyne jesli sie nie je miesa? :( I czy na miejsce siwych wlosow odrastaja zawsze siwe? to sie da jakos zahamowac?

Gość gość
tardyferron najlepszy bo brzuch nie boli, trzeba pol roku brac, a czasem i cale miesiaczkujace zycie. i gastrolog czy sie nie ma problemow z celiakia. ja nie mam kiedy brac bo non stop antybiotyki, probiotyki i setki innych. mysle ze na to miejsce juz siwy wlos odrosnie

Gość gość
Czekać na siwego bobra...

Gość gość
głowa siwieje dupsko szaleje a na dole też czuprynka bieleje ?

Gość gość
siwego bobra ma moj 37 letni kolega. jak dla mnie kuhwa szok. kazdemu lonko siwieje najpozniej a jemu juz :D zadna 30latka nie ma siwego lona palancie. ja nawet 1/3 nie mam siwych wlosow, ale te co sa to mnie wkurzaja. pierwszy siwy wlos pojawil sie w wieku 23l, wiec wiem ze mialam niedobory ferrytyny dlugoletnie. no i tarczycowcy..