Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osob ktore sa singlami, jakie macie hobby?

Polecane posty

Gość gość

Macie jakas pasje ktorej lubicie sie oddawac, bedac wolnymi?

Gość gość
a co to, bycie w zwiazku = wyrzekniecie sie hobby? wtf? wtedy to jest = toksyczny zwiazek. obwijanie kogos jak bluszcz

Gość gośćbbbbbb
Podroze. Jak wracam, to juz planuje nastepna, podrozuje tanio, noclegi w hostelach, z plecakiem. Koncerty, gust muzyczny mam eklektyczny, zawsze cos znajde blisko I tanio. Nie zawsze znane zespoly. Spotkania ze znajomymi. Dobra ksiazka. Dobra kawa. Dwa ostatnie to tez hobby a I do niego dodatek.

Gość gość
moje hobby to spijanie piwa z kufli w barze ;-)

Gość gość
Medytacja

Gość gość
czytanie książek, chodzenie do kina, teatru i na koncerty, spacery, fitness 3 razy w tygodniu. Czasem warsztaty tańca.

Gość gość
chodzę na spacery,uczę się chińskiego oraz czytam

Gość gość
19:23 A jestes kobieta czy mezczyzna i ile masz lat jesli mozna wiedziec? Tez chcialabym wiecej podrozowac, ale mam troche oporow przed podrozami w pojedynke :) x Bedas w zwiazku tez mozna miec hobby, ale bedac samemu czlowiek musi sie bardziej naglowkowac czym wypelnic wolny czas, dlatego pytanie skierowane do osob samotnych choc osoby w zwiazkach tez moga sie wypowiedziec. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie wiem ale jak dla mnie nie ma różnicy czy jestem wolna czy nie. Jak ma się hobby to nikt nie powinien w tym ograniczać. Moje co prawda nie jest jakieś wyjątkowo absorbujące czy niebezpieczne ale poświęcam na to jednak trochę czasu i się bardzo angażuje a konkretnie chodzi o Decoupage. Jest to technika zdobienia dzięki której najbardziej lubię ‘ożywiać’ stare przedmioty ale też można za jej pomocą robić na przykład ozdoby na święta. Wcale nie takie trudne i jeżeli ktoś ma chociaż minimum zdolności manualnych to można szybko załapać na kursie ja byłam na organizowanym przez www.swiatmargo.pl. Najgorsze jak człowiek w imię związku rezygnuje ze swojej pasji.

Gość gość
Rozumiem, że nie- single za hobby mają już tylko klepanie kotletow i mycie klopa i dlatego pytasz wolnych. .