Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jebać religie !!!

Polecane posty

Gość gość

Wszędzie to gówno włazi z buciorami w moje życie! Usunąć tego raka ludzkości ze szkół, kościoły przerobić na magazyny! Zakazać używania symboli religijnych podobnie jak nazistowskich! Żyjemy w końcu w XXI wieku, erze atomu, komputerów i lotów kosmicznych - czy w średniowiecznym ciemnogrodzie, do cholery?

Gość gość
Popieram autora.

Gość gość
czemu nik nie krzyczy zakazac wruzek horoskopów jasnowidzek i tym podobne pierdoły jedna religia zdobyła i ma wiecej wierzacych to okultyzm czyli wierza w takie idiotyzmy ze do komedie sie z tego zrobic https://www.youtube.com/watch?v=HpB2S2qCBAA

Gość gość
Bo w przeciwienstwie do tego gowna, horoskopów nie wciska sie w szkolach i w rodzinie na siłę od urodzenia. Również popieram.

Gość gość
tylko ze okultyzm ma wiecej wyznawców a jezus jest droga i prawda i została biblia jak to muwiac przeorana przez wszystkich specjalistów naukowych w celu znalezienie błedu czy oszustwa manipulacji nawet przez kryminalnych została przeorana i to ze sa ruzne swiadectwa zmartwychstana uwiarygadnia pismo sw dla czego bo kazdy człowiek widzi to inaczej to samo zdazenie np wypadek mecz piłkarski

Gość W****iony uczen
p******ic te k***e j****a religie. Jestem ucznie gimnazjum mam ze wszystkich 5 i 6 , a jedynie z religii 4 , prawie 3. Katechetka chce mnie na kazdym kroku udupic. Sprawdza zeszyty , oddaję moj estetyczny zeszyt , gdzie bylo wszytko , niczego się nie czepia stawia mi 4 , jak inni maja 6 i 5 jak ktos nie ma kilku katechez.

Gość Anntyr

Jebać to religią ...ą.

Gość anty-chryste

koscioly nawalajace dzwonami caly tydzien + transmisje na glos... przez ta przymusową indoktrynacje ja znam na pamiec wiecej modlitw i glupich koscielnych spiewek niz hiphopu... jak ktos byl w spolecznstwie inny to zawsze znalezli sie tacy co go znienawidzą tylko dlatego ze mozna... zyjemy w katolickim kraju, wiec to oczywiste ze 99 procent oprawcow, ...owych pracodawcow, hipokrytow, oszustów politykow, klamców, naciągaczy i inne scierwa to chrzescijanie ktorzy wierzą w boga... i co z tego jak swoim pracownikom daje gowno na wyplate, inny oszukuje jeszcze inny kradnie..... TYPOWI CHRZESCIJANIE... 

jak wiezysz w boga to idz z nim pogadac, nie wiem utop sie albo powieś i bedziesz mial swoją audiencje... albo nie top sie - wystarczająco duzo smieci juz plywa w rzekach....