Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głodówka

Polecane posty

Gość gość

Od jutra chce zacząć głodówkę i tu pytanie czy któraś z was na niej była? A może rozpoczniemy wspólną razem zawsze raźniej.

Gość gość
Nie wolno sie głodzić- to nie przyniesie oczekiwanych rezultatów. Ja przed pójściem do dietetyka też się głodziłam, nic z tego nie wychodziło, tylko nie miałam siły na cokolwiek. Wzięłam się więc w garść i umówiłam się do dietetyka, ułożył super dietę, dzieki której schudłam 15 kg. Znalazłam dietetyka na stronie: http://znajdzlekarza.pl/dietetyk/0 i Tobie też radzę, poszukać specjalisty, bo głodówka może tylko narobić Ci problemów.

Gość Y_umiko
Ja byłam. Przez miesiąc jadłam tyle co nic. Plus, katowałam się ćwiczeniami. Wprawdzie, schudłam z osiem kilo, ale odbiło się to na moim żołądku (skurczył się tak bardzo, że jego ściany zaczęły się o siebie ocierać przez co teraz muszę uważać co jem i ile, jeśli zjem za dużo, boli jak cholera), mojej psychice i rodzicach, którzy gdy to odkryli, stracili do mnie zaufanie. Plus, często czułam się tak słabo, że nie miałam siły wstać z łóżka. Teraz jem normalnie i zdrowo, ćwiczę regularnie. Przytyłam ze dwa kilo, czuję się w końcu ze sobą dobrze. Zaakceptowałam siebie. Tylko szkoda, że najpierw musiałam tyle wycierpieć. Nie życzę Ci tego, ale skoro chcesz, twój wybór. Każdy organizm znosi głodówki inaczej. Pamiętaj o efekcie jo-jo i braku energii. To nie jest zdrowe i całkiem potrafi wyniszczyć organizm. Ja się cieszę że przestałam i nie mam zamiaru wchodzić ponownie w to gówno, że tak brzydko powiem. Ale inaczej nie można nazwać tej metody odchudzania. Pozdrawiam, zastanów się dobrze w co się pakujesz.

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie usmiech.gif Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com

Witam Serdecznie . Poznałem pewną i skuteczną metodę odchudzania. Sam osobiście zrzuciłem 24 kg w niecałe 4 miesiące bez ćwiczeń i głodzenia się,wiszącej skóry,rozstępów czy tez Celulitu. Program ten został opracowany przez grupę lekarską z zagranicy na bazie suplementów naturalnych. Polega on na odkwaszeniu,oczyszczeniu i odżywieniu organizmu. To program zdrowotny w którym nie tyle co wzmocniłem zdrowie ale również pozbyłem się nadciśnienia,bóli kręgosłupa i clasterowych bóli głowy od których mdlałem a dzisiaj czuję się jak bym dostał drugie życie usmiech.gif Koszt tego programu nie był tani ale przeliczając na miesiące i efekty to jest wart takiego zdrowia i wyglądu. Gdyby ktoś był zainteresowany to również mogę mu go polecić. Zapraszam na e-maila: slawomir01slawinski@gmail.com

Gość gość
Nie ma co sie głodzić bo efekt potem jest taki, że schudniemy a przytyjemy dwa razy tyle co schudliśmy. Nie ma co sie oszukiwać dieta 5 posiłków dziennie + *****np basen + suplementacja i możemy mowić o jakiś efektach. Ja z suplementów wybrałam term line z Olimpu teraz jest w promocji w aptece www.aptekawsieci.pl .

Gość tanecznie902
Nie no ludzie przestańcie z tą głodówką przecież to nie działa jeszcze efekt jojo gwarantowany ja byłam głupia i tak myślałam,że nie będę jeść schudnę ale później jak zaczęłam jeść to głowa mała.... Nie nie!!! Ja teraz jem regularnie plus bieganie 3x w tygodniu plus suplementacja African Mango http://afrikanmango.pl i schudłam już 6kg w miesiąc!

Gość gość105
ja przez 1,5 miesiąca jadłam ok. 300-400 kcal dziennie. Głównie warzywa, sałaty z octem jabłkowym, kapustę kiszoną (mojej produkcji), pomidory, zupy na bazie warzyw, np. kalafiorowa, pomidorowa, szczawiowa z jajkiem , botwinkowa z jajkiem itp. Odrobinę owoców. DO tego woda z cytryną. Schudłam przez ten czas 15 kg. Było to w kwietniu i maju. Do teraz jadłam normalnie, ok. 1200–1500 kcal i nie tyję. Ale od dziś jeszcze na miesiąc wskakuję na swój reżim. Z 7_10 kg by się przydało stracić.

Gość gość
105ja miałam podobnie, na głodówce po dwóch tygodniach zaczynałam jeść i waga wracała a na 500 kcali trwałam tym sposobem pożegnałam 20kg

Gość gość105
jedząc głównie warzywa, pijąc wodę można naprawdę czuć się najedzonym. Nie chodzę przy tym limicie głodna. Główka sałaty lodowej to ok 50 kcal, a kto tyle na raz zjada. Ja jem połowę z octem jabłkowym, koperkiem, 1 pomidorem. Do tego woda z cytryną i na 3-4 godziny jestem najedzona. Też próbowałam głodówek tylko na wodzie. i mi też waga praktycznie po skończeniu wracała, a się ograniczałam.