Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy mężczyźni są tacy chudzi?

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 29 lat 187/90kg, wysportowany, po studiach, kobiety nie zwracają na mnie uwagi.

Gość gość
Idiota to Ty. Taki wyglad to maja te polmozgi na sterydach co to biecpsy muszą miec. Mowimy tu o facetach ktorzy cwicza a nie robia z siebie idiota sorry sa nimi.

Gość gość
gość dziś Taa ani jednego nie widziałem faceta który ma normalnie rozbudowane nogi, łydki to już w ogóle nic nie ćwicza. Dla mnie to wygląda żałośnie gorzej niż normalna, szczupła sylwetka idealna waga na dany wzrost bez brzucha.

Gość gość
Jeszcze że nie musze wspominać że jak nie zdrowe jest tak odchudzanie i mieć 7% tkanki tłuszczowej według najnowszych badań jest tak złe jak przy otyłości! musi być równowaga

Gość gość
gość dziś Ale dlaczego od mężczyzn się wymaga a kobiety nic ze sobą nie robią? dlaczego są tak chude? to nie jest pociągające jak widzisz taka chudą panne

Gość gość
A gdzie ty niby spotykasz te chude szkapy, bo ja jakos nie mam okazji. U nas duża część kobiet ćwiczy więc mają wyrzeźbione ciała, a reszta to słoninki. W Polsce jest deficyt chudych kobiet.

Gość gość
Autorka to gruba locha i przeszkadzaja jej mezczyzni bez nadwagi i otylosci

Gość gość
Mam 38 lat, ważę 78 kilo, 180cm wzrostu, 39cm w bicepsie, 105cm w klatce, 18cm w kiju, w pasie to nie wiem ile, ale widać mi mięśnie brzucha (jednak sześciopak to to nie jest). Nie jestem ani łysy, ani siwy. Nie mam żony ani dzieci, ani nawet przyjaciółki. Nie narzekajcie na facetów. Większość kobiet do niczego się nie nadaje. Wulgarne, wredne, wydziarane, z petem w gębie i pretensjami do faceta jak nie dostanie tego co sobie ubzdurała. W dodatku w łóżku beznadziejne, kłody, zero namiętności. Głupie.

Gość gość
Mężczyźni zdecydowanie bardziej o siebie dbają niż kobiety które przecież i tak są z zasady piękne. Przecież nie muszą rywalzować o mężczyzn, tak czy siak pojawi się jakiś adorator. To facet rywalizuje a tam gdzie rywalizacja tam też doskolnalenie tak jak z wynikami na olimpiadach. Tak naprawdę coraz przystojniejsi mądrzejsi i bogatsi mężczyźni rywalizują i względy coraz starszych się kobiet.

Gość gość
Sam widzę po kolegach że faceci biorą się generalnie za ostatnie pasztety byle tylko miały cipę bo te ładniejsze szukają księcia z bajki.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Gruba baba czepia sie polskich mezczyzn ze sa chudsi od niej

Gość gość
Szczupli to są ci do 30tki a ci po 30tce to brzuchacze.

Gość gość
gość dziś Szczupli to są ci do 30tki a ci po 30tce to brzuchacze. X Chyba kpisz babo.