Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na 7 urodziny córki.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny,rzadko zakładam tutaj tematy,ale poważnie,nie mam pomysłu. Córka niedługo kończy 7 lat i kompletnie nie wiem co jej kupić na urodziny; oczywiście z pewnością jakiś drobiazg z "Krainy lodu",bo to mus :P, natomiast co dalej...Myślałam o grze "Twister" (wiecie,prawa noga na zielony itp.), kiedyś uwielbiałam. Albo jakaś planszówka może....No kompletnie nie mam pomysłu. Mieszkamy za granicą,ale generalnie rzeczy są tu takie same jak w Polsce,różnica walut. :) Jakieś pomysły?

Gość gość
hm może jakąś książkę dostosowaną do wieku, gry planszowe to też niezły pomysł,zwłaszcza w dobie tabletów i innych dupereli. może coś fajnego do ubrania albo jakąś fajną pościel, np właśnie z krainy lodu albo ręcznik.

Gość gość
ja kupilam corce rower.

Gość gość
Jeszcze cieplo dzieci maja wakacje wiec moze deskorolke fiszke u nas to koszt ok 150 zl zabawa fajna I na swiezym powietrzu

Gość gość
Moja corka ma 8 lat ale juz od 2 czy 3 lat po prostu pytamy ja o czym marzy. Na pewno lepiej kupic to o czym dziecko marzy niz nietrafiona niespodzianke. Dzieci sa rozne i ja zawsze, nawet jak wybieramy sie na urodziny do innych dzieci, pytam czym solenizant sie interesuje. Np moja 8latka interesuje sie samolotami z lego , ostatnio kupila sobie deskorolke, o ktorej marzyla,-)