Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElizabethhBatory

Moze to głupie pytanie,ale....

Polecane posty

Gość ElizabethhBatory

chyba wychodzi na to,ze nie znam sie na mezczyznach, jakis czas temu bylam w związku, jednak mój facet nie traktował mnie najlepiej (nie mam tu na mysli przemocy zdrad itp zachowań), to raczej było tak,że ja to odbierałam tak, jakbym go w ogóle nie obchodziła...więc odeszłam, miałam z nim kontakt telefoniczny, jakies kurtuazyjne zyczenia....ale od jakiegoś czasu on ciągle mnie gdzieś zaprasza (oczywiście zawsze odmawiam wykrecajac sie innymi obowiązkami), teraz jego podejscie do mnie jest takie o jakim kiedys marzyłam...czy mysliscie,ze to jest sygnal,ze przemyslal i zaluje,ze nie jestesmy razem ? czy ty tylko moje urojenia??

Gość gość
Mial dobrze i sie urwało. Spotkaj sie z nim ale nie rob sobie nadziei. Czekaj na rozwoj wydarzen. Moze byc tak ze spotka sie z Toba parę razy i bedzie Cie testowal czy dalej moze leciec w kulki czy juz pa pa. Pisze Ci to facet ;) Aha i seks sobie odpuścić mozesz bo pewnie mu sie chce a jak dostanie to czego chce to dostaniesz kopa w tylek dla rewanżu.

Gość gość
Możesz spróbować do niego wrócić o zobaczysz jak będzie Cię traktować. Nie spiesz się. Może rzeczywiście zależy mu na Tobię. Pamiętaj że jesteś najważniejsza i nie rób nic wbrew sobie. Nie bądź dla faceta jak matka ale jak kobieta.

Gość ElizabethhBatory
W sumie dzięki za racjonalną ocenę, chyba zawsze lepiej o takie sprawy pytać facetów:) ale po tym co mi napisałeś to jestem pewna jednego,żeby sie z nim nie spotykać :)