Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co oznacza powiedzenie "baba bez bolca dostaje pier,olca"?

Polecane posty

Gość gość

co to jest "bolec"?

Gość gość
Powiedzenie to oznacza, ze ten kto je wymyslil jest prostakiem i chamem, nie majacym pojecia o kobietach. Prawdopodobnie jest to wyjątkowo prymitywny typ, ktorego nalezy OMIJAC szerokim lukiem. (bolec w tym powiedzeniu = penis) Jest to skrajnie glupie i falszywe. Tak wypowiadaja sie robole z podstawowym wyksztalceniem, doly spoleczne i patologa.

Gość gość
A ja posiadam wyższe wykształcenie zdobyte na Uniwersytecie Warszawskim i to nie za pieniążki a dziennie. I zgodzę się z tym powiedzonkiem. Lubię dosadnie język. Jestem kobieta i zgadzam się ze kobieta bez seksu z facetem dostaje pier...olca. Czyli jest wredna i ciężko z nią wytrzymać. Byłam taka w czasach gdy nie miałam mężczyzny i większość kobiet tak ma.

Gość gość

Najwyraźniej osoby z wyższym wykształceniem też mogą być na tyle prymitywne, że brak życia seksualnego wpływa na ich umysł :) 

Gość sdef

Oznacza to, ze nalezy unikac prostakow, ktorzy wyglaszaja takie zdania. Sa one charakterystyczne dla tluszczy, najnizszych warstw spolecznych, osobnikow prymitywnych.  Nie ma znaczenia czy taki osobnik ma pieniadze lub jakis papier o wyksztalceniu, z cala pewnoscia jest to prymitywny prostak. UNIKAC.

Gość pdf02012

... ...

Gość Gość
Dnia 15.08.2016 o 20:33, Gość gość napisał:

A ja posiadam wyższe wykształcenie zdobyte na Uniwersytecie Warszawskim i to nie za pieniążki a dziennie. I zgodzę się z tym powiedzonkiem. Lubię dosadnie język. Jestem kobieta i zgadzam się ze kobieta bez seksu z facetem dostaje pier...olca. Czyli jest wredna i ciężko z nią wytrzymać. Byłam taka w czasach gdy nie miałam mężczyzny i większość kobiet tak ma.

Dosadne lecz prawdziwe. Łagodniejsze to "syndrom niedopchnięcia". Można się nie zgadzać co do formy przekaz lecz istota jest bezapelacyjna.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dosadne lecz prawdziwe. Łagodniejsze to "syndrom niedopchnięcia". Można się nie zgadzać co do formy przekaz lecz istota jest bezapelacyjna.

Tak Tylko Twoje sxmatencje mają Władziu,  ale to baby a nie kobiety.😈