Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz z domieszką krwi zamiast okresu.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tydzień temu powinnam dostać okres, zamiast tego od rana dzisiaj zauważyłam śluz z domieszką krwi z rana, teraz nic kompletnie. Staram się z mężem o dziecko jednak zrobiłam test i wyszedł negatywny. Jeżeli byłaby to ciąża to chyba widać by było jakąś nawet cienką drugą kreskę. Bóle brzucha na okres mam juz od tygodnia a okresu nie widać. Co się dzieje? Pierwszy raz w życiu tak mam :-(

Gość gość
Istnieje możliwość, że jesteś w ciąży. Warto powtórzyć test.

Gość gość
Ja czekam na okres. Zamiast okresu śluz lekko brunatny, ale ja mam jeszcze czas na dostanie okresu, może pojawić się na dniach. Pozostało czekanie, a test zrobię niedługo, jeszcze nie dziś.

Gość gość
Jutro będę mieć 40 dzień cyklu. Dziwi mnie że test wyszedł negatywny a mógłby wykazać ciążę już 6 dni po zapłodnieniu. Nie wiem czy jest sens test robić kolejny raz, iść do lekarza czy po prostu czekać.

Gość gość
Nie wierze w to ze test pokaze ciaze kilka dni po zaplodnieniu. Musialby miec wysoka czułość a zazwyczaj testy pokazuja prawde dopiero w okolicy terminu okresu lub po czyli po zagniezdzeniu sie zarodka.

Gość gość
Hehe, chyba ktos napisal za mnie ten post. Ta sama sytuacja, okres sie mniej spoznia, ale zawsze regularny. Nie staram sie o dziecko, nie zakladalam ciazy, raczej obawialam sie torbieli , zaburzen hormonalnych itp, ale chyba dzisiaj dostalam na dobre okres, ufff. Czasem tak sie opoznia, na pewno warto isc do lekarza, zbadac TSH (hormony tarczycy) itp...