Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam na yutube u Stonogi i czytałam ze siostra Dudy była prostytutką

Polecane posty

Gość gość

a taka święta rodzina z tego naszego prezydenta i jej rodziny

Gość gość
bzdury to są, znam jego rodzine osobiście, są z moich okolic...siostra jego jest adoptowana, chodzi pewnie o tą najmłodszą.. ale nie była żadną prostytutką, to są bzdury

Gość gość
jak nie była skoro sama mówiła że była? o dominice mówie dla jasności, nie wiem czy prawda ale ta siostra to jest córką dudy tak naprawde podobno

Gość gość
ale p********z. nikt normalny nie przyzna sie publ. do prostytucji tym bardziej jak sie jest siostra polityka, a tym bardziej prezydenta. moze miala jakiegos sponsora ale watpie by puszczala pare z geby. co za bzdety

Gość gość
to sobie poczytaj pooglądaj na youtube film u stonogi a potem pisz mi że gadam bzdury, tak trudno? moze lepiej sprawdzić zanim sie zacznie sapać?

:D ja przez dziesięć miesięcy nie mogę z tej zbitki: "ta k/u/r/w//a ten mały karakan, j/e/b/a//n/y Kaczyński śmieć":D

Gość gość
ona się do niczego nie przyznała, tylko do tego ze ktoś ją na fb szantażodwal jej fotkami w bieliźnie..i tyle a takie foty może wziąć każdy kto umie się wkrasc komus do telefonu..żaden problem, bo mi też kiedyś ktoś wkradł się do telefonu naszczescie nie miałam żadnych niewiadomo jakich zdjęć heh ale też ta osoba będąc kilkanaście kilometrów ode mnie wiedziala wszystko co miałam w galerii w tele. Tym bardziej ze ona jest siostrą Prezydenta, to każdy haker mógł wykorzystac swoje umiejętności by potem dziewczyne szantażowac dla kasy albo dlatego bo Stonoga liczył na to ze się popisze, i Dude ośmieszy heh ja znam Dude bardzo dobrze, i naprawdę to jest bardzo ok facet, media robią z niego kogo robią, ale to jest polityka...on nie może wielu rzeczy powiedzieć choćby chciał

Gość do gostka z tajgerem w avku
Ja akurat chachałem ze stonogi tylko jakieś 2 miesiące. :| Tak samo z MLG.

Gość gość
dokładnie. mi tez sie kiedys ktos wlamal na tel. i mial dostep do zdj broszk ktora wyslalam memu facetowi. sa poy****i ludzie. teraz ten k***s tak mi namieszal w tel ze mi net i mmsy nie chodza. zaszlachtuje s******na

zdj broszk ktora wyslalam memu facetowi. sa poy****i ludzie. x rzadko się spotyka w sieci tak daleko posunięty autokrytycyzm. gratki.

Gość gość
Agora sie specjalizuje w wymyslaniu pomówień. Takim jak ty powinno się wytaczać procesy z automatu.

Gość gość
moze macie racje ale Stonoga przedstawia tą Dominike że to krakowska prostytutka a w ogóle to nie rozumiem tego w czym ten Stonoga ma jej pomóc bo sie do niego o pomoc zwróciła jeszcze w zamian za to ze brata nagra że obiecał Stonodze ułaskawienie, ja nie ogarniam bo wszystkiego nie pokazał w filmiku ten Stonoga

Gość gość
broken dla mnie jesteś jepaną kociarą, podoba ci się ? Wiedz o tym, że kociar nie nawidze i wszystkie bez wyjątku przepuściłbym przez komin, w obozie zagłady...