Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przesiadka z pracy w sklepie do pracy w biurze wywołała we mnie KRYZYS

Polecane posty

Gość gość

musiałam iść do psychologa i ona nie rozumie mnie zupełnie, widzę to po niej, próbuje mnie zrozumieć, ale nie umie. Pracowałam (fizycznie) w sklepie odzieżowym i nie bylam tam dobrze traktowana, ale ekscytowała mnie moda, ubrania, stylowi ludzie, muzyka... natomiast praca w biurze jest lekka i przyjemna, ludzie są bardzo mili, inteligentni, na poziomie, ale brakuje mi mody i muzyki. Czy to jest tak trudne do pojęcia?

Gość gość
nie jest to trudne. dlaczego nie przesiądziesz się z tego do czegoś związanego z modą albo nie będziesz traktować mody jak hobby w czasie wolnym?

Gość gość
mam mało czasu wolnego, zwłaszcza w tygodniu, nie wiem co miałabym robic? na karierę chyba za późno (od dziecka marzyłam o byciu projektantką)

Gość gość
jeśli jesteś zdolna nigdy nie jest za późno, bo zawsze będziesz tego chciała i znajdziesz chwilę. mnóstwo ludzi się realizuje. większość jest na etacie. rozejrzyj się za czymś dla siebie.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co powinnas w zyciu robic , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i na pewno Ci doradzi. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl