Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam partnera

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem zadbaną 31-latką poszukującą stałego partnera. Od niedawna jestem sama. Powodem mojego rozstania z dotychczasowym partnera było to, że coraz bardziej zmuszał mnie do zajścia w ciążę. Jak się zapewne domyślacie należę do nielicznej grupy kobiet, które nie odczuwają potrzeby rozmnażania się. Od początku jawnie mówiłam o niechęci do macierzyństwa. Mało tego, mój partner również utrzymywał, że potomstwa mieć nie chce. Niestety po ponad 10 latach bycia razem odmieniło mu się i zaczął naciskać. Nie chcę być matką, rodzić i wychowywać dzieci. Czy znajdę jeszcze mężczyznę o podobnych postanowieniach, zaradnego życiowo, maksymalnie 35-letniego?

Gość gość
Znasz jakieś fajne portale randkowe?

Gość gość
Portale znam, ale jestem ciekawa opinii jak inni ludzie odbierają takie osoby jak ja i czy mam jeszcze szansę? Jestem dobrze wykształcona, z wieloma pasjami, atrakcyjna, poza moją niechęcią do macierzyństwa raczej bez większych dziwactw, mam spokojne usposobienie. W mężczyznach cenię to samo. Chciałabym znaleźć kogoś na poziomie, zaradnego, samodzielnego i wykształconego, inteligentnego.

Gość gość
Masz duże szanse :)

Gość gość
Na portalach randkowych są same odpady bez pracy na garnuszku mamusi lub magazynierzy za 1500. Będziesz miała ciężko.

Gość gość
Czyli internet odpada?

Gość gość
Cześć, Jestem 25 letnim facetem interesują mnie związki tylko z dojrzałymi, starszymi kobietami? Czy jesteś zainteresowana?

Gość gość
Ja się zgłaszam napisz do mnie na email.Albo podaj swój.

Gość gość
e-mail: marcin913951@o2.pl

Gość gość
wonderlover.com ...?

Gość gość
Nazwałeś ją starszą kobietą już napisze :D Zresztą tu kobiety i faceci ciągle sobie dosrywają :D

Gość gość
to ja z 00:25 podawałem mail w trzech tematach i żadna nie odpisała.

Gość gość
Powiem wam z doświadczenia, że magazynier lub bezrobotny to ma żonę i 3 dzieci. Jeszcze jest alkoholikiem i wszystko gra :)

Gość gość
Kobiety po 30stce nie jesteście na przegranej pozycji macie dużą szanse na miłość.

Gość gość
Ja tutaj też szukałem kobiety po 30stce do związku ale bez skutku bo żadna nie napisała do mnie. Nie bardzo chcą mężczyzn w młodym wieku trudno.

Gość gość
gość dziś Na portalach randkowych są same odpady bez pracy na garnuszku mamusi lub magazynierzy za 1500. Będziesz miała ciężko. Mam znajomą co w wieku 30 szukała profesorów. Taka typowa stara panna specjalnie ma chore wymagania bo piczka uszkodzona. Teraz ma 50 i ją robol olał - chciała mieć kogoś na starość. Dziewczyna wpadła w ciężką depresję. Na niektóre kobiety i facetów nie ma lekarstwa. Niektórzy są skazani na samotność taka jest natura.

Gość gość
Gościu z 0:34, nic nie zapowiadało, że zostanę sama. Prowadziłam piękne, sielankowe życie. Mój partner mnie ubóstwiał i dbał o mnie, z wzajemnością. Rozstaliśmy się, bo ja definitywnie postawiłam na swoim. Nie dam się wtłoczyć w jakieś schematy. Dałam mu wolną rękę. Jeszcze nie znalazł matki dla swojego dziecka. Ja pragnę tylko tego, by ktoś uszanował mój wybór.

Gość gość
gość dziś Na portalach randkowych nie szukają bo tam siedzą chorzy psychiczni ludzie jeszcze przez nich wpadniesz w depresje.

Gość gość
Mężczyźni w twoim wieku bardziej chcą kobiety młodsze więc będzie ci trudno znaleźć kogoś.

Gość gość
Zgodzę się na portalach 80% facetów to ***aki i psychopaci.

Gość gość
Na internecie w świecie realnym co niektórzy mężczyźni są zboczeni, mają zaburzenie psychiczne, traktują kobiety jak przedmiot, szukaj kobiety na raz, nie szukaj nikogo na stałe, nie potrafią się poświecić dla drugiej osoby więc autorko uważaj :)

Gość gość
Zgodzę się tam siedzą same odpady

Gość gość
Mężczyźni mają za dużo testosteronu i w dekiel bije. Późno dojrzewają. Niektórzy całe życie szukają jednorazówek.

Gość gość
A ja mam właśnie za mało.

Gość gość
Każ mu powtórzyć 100 razy szukam stałego związku jak to wytrzyma to będzie ok. Znajdziesz takich co ani raz nie powtórzą tego zdania to prawdziwe odpady.

Gość gość
Poznałam kiedyś 30-latka,który deklarował niechęć do posiadania dzieci. Niestety nie miał pracy, całymi dniami siedział przy komputerze i masturbował się. A szkoda, bo był dość bystry i przystojny. Jednak zupełny dzieciak, którego musiałabym utrzymywać.

Gość gość
gość dziś A ja mam właśnie za mało. To też źle bo lubią batbojów. Jak wyczują za mało testosteronu to jesteś ciota :D Kobiety są też trudne :)

Gość gość
Facetki nie wiedzą co piszą jak można stwierdzić poziom testosteronu?Poza tym im pewnie nigdy nie dogodzi,raz za mało raz za dużo.

Gość gość
Ja popełniłam kilka błędów w życiu bo odrzuciłam fajnych chłopaków. Przeceniłam swoje siły. Czasu nie cofnę. Pozdrawiam Dobranoc

Gość gość
Ja też popełniłem kilka błędów ale długo się zastanawiałem, więc aż tak bardzo nie żałuję.