Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kto was po 30stce zostal sam i z jakiego powodu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

sam = bez partnera. Cale zycie jestescie sami czy przezyliscie rozstanie, wybila 30stka a wy sami?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 36NN
obecnie 36, nieszcz臋艣liwe zakochanie, nadmiar emocji, 藕le zainwestowane uczucia, za艂amanie nerwowe, sam od zawsze z t膮 ma艂膮 namiastk膮 szcz臋艣cia, kt贸ra namiesza艂a mi w g艂owie 6 lat temu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lollooo8
Ja mam 32, zostawil mnie jak mialam 30. W Polsce to ponic "kaplica dla kobiety", taki wiek. A ja... coz, tesknie za nim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lollooo8 dzi艣 Ja mam 32, zostawil mnie jak mialam 30. W Polsce to ponic "kaplica dla kobiety", taki wiek. A ja... coz, tesknie za nim. Bzdury gadasz to pocz膮tek 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lollooo8
Oj poczatek to chyba nie, w cenie sa kobiety 18-27. Tak najbardziej. Kolejki sie do mnie nie ustawiaja, ale to mniejsza o to. Po prostu smutno tak, mialam nadzieje ze cos z tamtym bedzie, cos trwalego, moze do konca zycia... a teraz jestem sama, czuje sie taka samotna, nic nie warta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰, Jestem 25 letnim facetem interesuj膮 mnie zwi膮zki tylko z dojrza艂ymi, starszymi kobietami. Kt贸ra艣 z pa艅 jest zainteresowana. e-mail: marcin913951@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pelagia75
Ja jestem zainteresowana Skarbe艅ku ty m贸j! Dziecinko ty moja! Chod藕 do babci Pelagii, dam ciasta i cycusia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cycusia nie chc臋, ale dobrego ciasta, tobym pojad艂 :D.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕onie znudzi艂o si臋 nasze ma艂偶e艅stwo. Potem co艣 be艂kota艂a, 偶e chcia艂a zrobi膰 na mnie tylko wra偶enie, ale w mi臋dzyczasie zniszczy艂a wszystko, na co razem pracowali艣my. Potem, przez ponad rok, dzwoni艂a prawie codziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozwi艅 jak to znudzi艂o jej si臋 i co wzi臋li艣cie rozw贸d znalaz艂a kochanka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ze mna sie facet rozstal - powiedzial, ze zarabiam tylko 2 tys netto, wiec nie da sie ze mna plaowac przyszlosci. Mam 31 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdy mia艂am 30 zostawi艂 mnie w ci膮偶y i tak nadal jestem sama od 10 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze i DO DZISIAJ jestem sama- brak szcz臋艣cia do facet贸w ( r贸偶nego kalibru frajerzy albo niedojrzali "ch艂opcy" ). Szkoda, bo jestem fajn膮 babk膮 o kt贸rej DOJRZA艁Y EMOCJONALNIE M臉呕CZYZNA mo偶e tylko pomarzy膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja rozwiodlam sie majac 28 lat , teraz mam 32 i jestem sama , trafiam na facetow co nie wiedza czego chca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cale zycie sama, odrzucana przez wszystkich facetow. Mlodosc mi przeminela, juz na nic nie mam ochoty, 30 l. to juz kres zainteresowania u panow. Wszystkie kolezanki juz dzieci maja, po slubie, szczesliwe, wlanse M urzadzane z radoscia i podnieceniem - to jedyne tematy ich rozmow, ja nawet chlopaka przez tydzien nie mialam, zadnej namiastki milosci, uczucia, nic!. czuje sie samotna, odrzucona, niechciana, niekochana, nieszczesliwa, czuje sie nikim, zerem, gownem. taki los, juz na nic nie licze. Inni mowia znajdziesz bla bla tego swojego, mowia tak od 15 lat co rok to samo, a zycie mija i przemija.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikt mnie nie chce bo straci艂am dziewictwo po dwudziestce :*( Jak dalej 偶y膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 10:02 Wsp贸艂czuj臋 z ca艂ego serca, wyobra偶am sobie co czujesz. Ja co prawda mam 24 l., ale te偶 praktycznie od zawsze sama, z wyj膮tkiem przelotnych, nic nieznacz膮cych znajomo艣ci w moim 偶yciu. Mam tego ju偶 serdecznie do艣膰, kole偶anki powoli wychodz膮 za m膮偶, a ja nawet nie mam z kim i艣膰 na te wesela. Podobno nieg艂upia i niebrzydka ze mnie dziewczyna, a jednak...Na dodatek ostatnio znowu prze偶y艂am zaw贸d mi艂osny. Ch艂opak wydawa艂 si臋 by膰 zainteresowany i nagle zerwa艂 kontakt bez konkretnego powodu. No i czemu to tak jest??? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 bad藕 szczera i poweidz czy jestes ladna kobieta zadbana i szczupla czy zadniedban膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Znudzi艂o si臋, to najlepsze okre艣lenie. Twierdzi艂a, ze nie zwracam na ni膮 wystarczaj膮cej uwagi, wi臋c codziennie wymy艣la艂em, specjalnie dla niej, nowy nieszablonowy komplement (cz臋sto wielozdaniowy), namalowa艂em nawet graffiti, na 艣cianie w 艂azience, z informacj膮, 偶e j膮 kocham. Marudzi艂a, 偶e chce dziecko, wi臋c zdoby艂em pi臋kne trzypokojowe mieszkanie i odda艂em do jej dyspozycji dw贸ch pracownik贸w, by odremontowali je, zgodnie z jej widzimisi臋. Poniewa偶 praca uniemo偶liwia艂a mi 24 godzinn膮 opiek臋 nad moj膮 偶on膮, wi臋c zatrudni艂em jej kole偶ank臋, by w razie czego, pomaga艂a jej w ci膮偶y lub przy dziecku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powa偶ny zwi膮zek po studiach..., ale facet nie chcia艂 mieszka膰 na "艣mierdz膮cym 艢l膮sku", gdzie ja mia艂am dobr膮 prac臋... a on mia艂 tylko jakie艣 sta偶e. W ko艅cu tatu艣 kupi艂 mu samoch贸d i za艂atwi艂 prac臋 biurow膮. Ja w tym czasie ju偶 by艂am na wysokim stanowisku bez znajomo艣ci. I on mia艂 studia kierunkowe, ja nie. Kolejna wielka mi艂o艣膰 tu偶 przed 30, facet wybra艂 偶ycie za granic膮, po czym wr贸ci艂 i nagle o偶eni艂 si臋 z by艂膮. Po 30 kilka ma艂o znacz膮cych znajomo艣ci. Dwie powa偶niejsze, kt贸re zako艅czy艂am... Pierwsz膮 - facet obrazi艂 si臋, 偶e pojecha艂am z psem do weterynarza, nie do niego. Drug膮 - nagle zacz膮艂 si臋 czepia膰 o wszystko: pies nie wychowany, dom za ma艂y, samoch贸d za stary... po tym jak dowiedzia艂am si臋, 偶e kontaktuje si臋 z ex, podzi臋kowa艂am mu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 37 lat. Nie o偶eni艂em si臋, bo kobiety s膮 wredne, g艂upie, cwane i my艣l膮 tylko o sobie. 呕ycie z nimi to udr臋ka, nie potrafi膮 si臋 cieszy膰. Ci膮gle im 藕le, ci膮gle marudz膮, ci膮gle czego艣 chc膮. S膮 jak ma艂e pierdol.ni臋te histeryczne dziecko. Dlatego tylko je posuwam i niedobrze mi si臋 robi, jak tymi oczami psa ze schroniska patrz膮, czy je przygarn臋 na sta艂e, czy tylko przelec臋. A co ja frajer jestem? Mam bra膰 taki mocno przechodzony w dodatku niewiele warty towar? Kula u nogi mi potrzebna? Problem贸w w 偶yciu mi za ma艂o. I po co niby mi to, jakie z tego korzy艣ci? Ano 偶adne. Wi臋c b臋dziecie same, dop贸ki nie zrozumiecie, 偶e ca艂y ten feminizm wyrz膮dzi艂 wam krzywd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Mam ponad 40 lat i nigdy nie bylem w zwiazku. Raz tylko bylem zakochany ale byla to milosc nieodwzajemniona. Nigdy rowniez nie uprawialem seksu. Seksu jak i zwiazku nigdy mi nie brakowalo. No moze jak bylem nastolatkiem i szukalem wlasnego ja, szukalem zrozumienia, akceptacji. Teraz jestem pewniejszy siebie i robie swoje nie potrzebuje poklasku by zyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ja si臋 ciesz臋 , 偶e jestem singlem !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - jestem starsza o Ciebie, ale ca艂e 偶ycie mia艂am tak samo! Wszyscy m贸wili: "taka pi臋kna dziewczyna- czekaj- na pewno ci臋 kto艣 doceni". Bla-bla-bla- DO DZI艢 JESTEM SAMA. Faceci to jednak kretyni!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 -" tylko je posuwam i niedobrze mi si臋 robi, jak tymi oczami psa ze schroniska patrz膮, czy je przygarn臋 " XXX Nie dziw si臋 zatem, ze kobiety s膮 "wredne cwane i my艣l膮 TYLKO O SOBIE" je艣li maj膮 do czynienia z takim pod艂ym roo...czem jak Ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 ...Faceci to jednak kretyni!... x A mo偶e, faceci nie chc膮 wi膮za膰 si臋 z pi臋knymi kretynkami. Wyr***a膰 tak, ale 艣lub lub zwi膮zek...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 -"a mo偶e, faceci nie chc膮 wi膮za膰 si臋 z pi臋knymi kretynkami?" XXX Faceci tak naprawd臋 Z NIKIM NIE CHC膭 SI臉 WI膭ZA膯!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo porz膮dny facet jest ODPOWIEDZIALNY i nie ma ochoty, bra膰 sobie na utrzymanie, marudnej smarkuli (nawet takiej po 40-stce :P ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej jest mie膰 kochank臋 i spotyka膰 si臋 z ni膮 co weekend , 偶aden nie b臋dzie marudzi艂 na drugiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak Ci wystarczy raz na tydzie艅, to problemu nie masz. Ja musz臋 codziennie rano (i czasem wieczorem), by mie膰 ch臋膰 do 偶ycia :).

Udost臋pnij ten post