Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie widze sesu zycia bo jestem kobieta

Polecane posty

Gość gość

Czuję się gorsza nic nie warta. Nie mogę żyć swobodnie. Facet ma dobrze robi co chce i nikt się do niego nie przyczepi.

Gość gość
znam ten bol.jestem dobrze po 30 i niektore rzeczy co wypada robic facetom w tym samym wieku, w przypadku kobiety wywoluje konsternacje.np wybranie sie na koncert czy festiwal, zwlaszcza w pojedynke, jazda na rolkach, nartach czy chocby wyjscie na plaze-nie wypada, chyba ze z dziecmi.a facet moze i to nie wbudza niezdrowego zainteresowania.jeszcze panna moze, ale mezatce nie wypada nigdzie wyjsc kiedy maz oglada 5 h sport w tv-od razu podejrzenia o rozwodzie.a facet owszem moze lazic gdzie chce

Gość gość
Zapomniałyscie dodać, że po 30 kobieta to stare próchnicy, którego nikt nie chciał, a 30 latek to młody mężczyzna. Tak głosi kafe; )

Gość gość
Kochany, kto się z czym urodzil to już nie miał na to wpływu. A mężczyzna jest łatwiej. Też bym wolała być facetem.

Gość gość
Same sobie nakladacie ograniczenia. Co znaczy "nie wypada"? Kto o tym decyduje? Obcy ludzie ktorych mijacie???

Gość gość
też nie bardzo rozumiem, w czym masz problem żeby wyjść na rolki czy na plażę? :P

Gość gość
Bo 30 latka ma juz kruche kości i jak się wywali na rolkach,to żaden lekarz jej nie poskłada

Gość gość
A to ciekawe, dlaczego 30 latka ma kruche kości?

Gość gość
Jak jesteście głupie i zastanawiacie się co ludzie powiedzą to żyjcie z ograniczeniami:P