Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrażliwe sutki

Polecane posty

Gość gość

Kobietki mialyscie cala ciążę tak wrażliwe sutki czy tak jak mi dopiero zaczęły dokuczać przed porodem? Na poczatku ciąży bolaly mnie piersi ale minęło wraz z zakończeniem 1trymestru. Od ok 20tc leci mi siara, jednak piersi nie bolaly ani nie były wrażliwe. Teraz 39tc i od dwóch dni mam strasznie wrażliwe sutki, bardzo nieprzyjemne uczucie podczas dotykania, chce zaczac skasować je linomagiem aby zahartowac jednak ciężko mi gdy dotykam. Czy to może być oznaka porodu? Miała tak którąś jakoś parę dni wczesniej ?

Gość gość
Jak ci ciężko dotykać to jak ty dziecko będziesz karmić? Nie przesądzaj przezyjesz

Gość gość
Inne pytanie zadalam nie oczekuje moralizowania ;) nie odpowiada pani na pytanie w temacie to proszę się nie udzielac.

Gość gość
A jak ty masz zamiar urodzić jak narsekasz że sutki ci dokuczaja Haha

Gość gość
No tak. Jak smiesz na cokolwiek sie uskarzac w ciazy?nie wiesz, ze prawdziwa matka polka w czasie ciazy to nawet rzyga z usmiechem na ustach?zawistne krowy juz musialy Ci dosrac, zeby sobie humor poprawic.

Gość gość
A mi to wchodzi i wychodzi, mam gdzieś czepianie się. Pytam, oczekuje odpowiedzi, a nie moralizowania. Nie narzekam na bol tylko pytam czy to oznaka zbliżającego się porodu. Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Gość gość
Autorko to oznaką sraczki