Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie kobiecie może się znudzić adorowanie faceta?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ten poza gapieniem maslanymi oczyma nie decyduje się na żaden krok?

Gość gość
Jak chcesz zdobyć kobietę, musisz się jakoś wykazać, a nie tylko patrzeć i podziwiać :)

Gość gość
Tylko jak? Będąc nieśmiałym to niemożliwe

Gość gość
Odpowiedź jest bardzo prosta jeżeli to jest meżczyzna, który jej się podoba - NIGDY jeśli jej się nie podoba - bardzo SZYBKO :)

Gość gość
A jeśli jej się nie podoba to po co by go miała podrywać?

Gość gość
sorry nie doczytałam wątku. chodziło o aktywne adorowanie bo gapienie się nic nie da, a nieśmiałość to żadna wykrętka. Pomyśl sobie tak, że podejście do dziewczyny, która ci się podoba, to nie jest tragedia. Pomyśl, że boisz się tego tak, jakby mial cię zaatakować tygrys, a przecież to jest nieporównywalne. W najgorszym wypadku ona cię oleje. Czy to jest tak straszne, żebyś musiał rezygnować z próbowania? Odpowiedz sobie na to pytanie. Wielu facetów zniechęca się, jeśli parę dziewczyn je oleje, a ja mówię - TAKIE JEST ŻYCIE! nie każdemu podpasujemy, nie każdy będzie chciał się z nami zadawać (ba, nieraz nas ktoś też oszuka) i wycofywanie się do swojej skorupki jest bez sensu. A tym bardziej opieranie o to swojej samooceny. PO CO to robić? I nie, nie mów sobie "ona nie była warta" (chyba że była chamska), tylko podejdź do tego raczej w sposób, że żyje sobie tyle ludzi na tej planecie i gdzieś tam można znaleźć taką, która jest do ciebie dopasowana. A że ta okazała się niedopasowana, to nic nie znaczy, WARIACTWEM byłoby zaprzestać poszukiwań ;). A teraz mykaj do niej pisać albo się odezwać, jakie tam masz możliwości.

Gość gość
Autorze życid jest za krótkie aby się nad tym tak zastanawiać, podoba ci się to działaj nie czekaj na cud.Jak da ci kosza to przynajmniej latwiej będzie ci się odkochać, bo będziesz wiedział że jednak nic do ciebie nie czuje a jak nie zrobisz kroku to bedziesz się zadręczał myślami i niepotrzebnie wkręcał w to jeszcze bardziej.

Gość gość
Mi dość szybko się znudziło . I romantyczność też zawsze były kwiaty na walentynki dzień kobiet urodziny itp a od kilku lat powiedzialam że nie chce kwiatów bo tylko więdną i od jakiś 3lat ani kwiatka nie dostałam tylko słodycze to i mój partner ma pożytek z tego ;)

Gość gośćfkfkkgf
jesli kobiecie sie nie podobasz to i tak cie oleje chocbys nie weim jak ja adorował,jesli czuje do ciebie coś to o ile bedziesz działał a nie tylko siedział i wzdychał pewnie nigdy sie nie znudzisz,,mozna byc niesmiałym ale kiedys trzeba sie przełamać,,tylko i wyłącznie adorowanie latami prowadzi do tego ze kazdej dziewczynie obrzydniesz w koncu,kobiety lubią męzczyzn zdecydowanych

Gość gość
Ja adoruję takiego jednego w necie JUŻ PÓŁ ROKU i ani mowy z jego strony o jakimkolwiek spotkaniu- MAM JUŻ TEGO DOŚĆ i czuję się znużona.