Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

glupi prawiku oszkaa to byl projekt pijaka 24 lata

Polecane posty

Gość gość

Nadal sie nie skaples ?

Gość gość
To jego znajoma a sam projekt prowadził pijak Pisales z pijakiem który do dzisiaj ma z ciebie niezłą beke XD

Gość gość
Łódź będzie miała mini-metro 14-07-2016 , ostatnia aktualizacja 13-07-2016 21:27 Poleć 1036 Tweet Skomentuj 20 metro, kolejka, tunel źródło: Thinkstock Kolejarze wybudują pod Łodzią tunel, który połączy dwa dworce. Pomiędzy nimi powstaną trzy stacje podziemnej kolejki.

Gość gość
Łódź – miasto na prawach powiatu w środkowej Polsce. Siedziba władz województwa łódzkiego, powiatu łódzkiego wschodniego oraz gminy Nowosolna. Przejściowa siedziba władz państwowych w 1945 roku. Ośrodek akademicki, kulturalny i przemysłowy

Gość gość
zrobił cie w huja z asiakolorowa a jako oszkaa zbajerowal nie tylko ciebie ale i piwosza smakosza i paru innych naiwniakow:D i teraz uwaga mega bomba - neptyk to pijak 🖐️ dlatego teraz polaczyl swoje oba projekty i udaje ze oszkaa z nim jest i utopil ten projekt w lagodny sposob zeby nikt sie nie skapnal foty ma pewnie od jakiejs znajomej albo to nawet jego siostra moze byc

Gość gośćNeptyk
Rozpracowal mnie :D ale zalogowany tego nie napisze pajace :D będziecie mieć zagadkę do usranej śmierci hahah

Gość gość
zdychaj neptyko pijaku kurrwo projekciarska co za debil:o

Gość gość
uderz w stol a pijak neptyk sie odezwie:o ten nolife tu zawsze na strazy🖐️

Gość gośćNeptyk
Niedługo założę nowy projekt :D nawet się nie skapniecie ale polew będę miał przedni haha

Gość gość
znowu stworzysz jakas 26 letnia dziewice gwiazde kafe? :D oszkee juz na dobre skasowales? ta znajoma co jej kradles fotki do projektu oszka to kto to jest ?

Gość gośćNeptyk
Bo ja jestem większym śmieszkiem od ciebie prawie zjepie :D hahahah

Gość gość
prawik przeciez to kaleka bez nogi rencista cale dni w domu gnije nudzi mu sie to wymysla takie p*****ly i projekty🖐️

Gość gość
Jak to po co? By cie robic w konia i sie z ciebie smiac . Jak kalece na rencie sie nudzi to bedzie i to robił z nudów.

Gość gość
czyli oszkaa nie istnieje? :o to wymysł tylko jakiegoś kretyna psychicznego?😭 aaaa :( to kto to był wtedy na tych fotkach? ja chce poznać tą piękną dziewczynę!

Gość PIJAK     24 LATA
Nic więcej o oszce nie napisze chce żeby była legenda kafe :D 🖐️ na zawsze w waszych głowach prawki

Gość gośćNeptyk
ta dziewczyna to moja sąsiadka:D ma męża i dwójke dzieci haha:D biede klepią więc jak jej 100 czy 200zł podsypałem to udostępniła swoje foty z karteczką lub nagrała troche swojego głosu:classic_cool:

Gość gość
Oszka - to jeden gostek, ktory polewa z frajerow.

Gość gość
iiii