Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam kupujących w hm

Polecane posty

Gość gość

patrzę teraz na ich stronę i nie mogę ogarnąć, zawsze była promocja góra + dół za 39 zeta (tregginsy i bluzka), a teraz jest za 59 zł, z tym, że jaka to promocja skoro tregginsy kosztują normalnie 39 a bluzka 19 zł? więc gdzie ta niby okazja, nie wiem, czy im się coś pomyliło czy mają ludzi za debili?

Gość gość
A Ty sie z choinki urwałaś? Większość promocji to ściema, a ludzie to łykają bo matematyka taka ciężka sprawa:)

Gość gość
jasne, tylko że ta promocja jest co jakiś czas od kilku sezonów i zawsze była cena 39 zł i to się rzeczywiście opłacało. I jeszcze na ich stronce jest napisane: rabat naliczany przy kasie, jaki kuźwa rabat ja się pytam :O tak lubiłam ten sklep, ale skoro tak, to olewam.

Gość gość
Haha rzeczywiście jest ta niby promocja, ale to może dwie bluzki zamiast jednej tylko nic o tym nie pisze

Gość gość
To chyba jakiś błąd na stronie, bo wczoraj bylam w HM i stacjonarnie na te produkty jest na pewno 39,90 gora +dol, wiem bo kupowałam i dokladnie te same rzeczy on line sa za 59,90, wiec chyba cos na stronie im sie pomieszało. Jak masz możliwość to kup stacjonarnie.

Gość gość
Potwierdzam, stacjonarnie jest ta promocja.

Gość gość
ale naliczło ci przy zamówieniu końcowym te kwote czy sama ja sobie zsumowałaś ze strony. Hm czesto ma pomyłki jeżeli chodzi o cene na stronie sklepu a w koszyku. Liczy sie oczywiście cena w koszyku.

Gość gość
weszłam na stronie i juz widze ze maja bledy. Po lewej stonie wypisane sa promocje. Jak wejdzie sie na niemowlaki to pokazuje 59,90 a wystarczy wejść na chlopców to pokazuje 39,90. Pewnie to poprawią.

Gość gość
Na stronie przecież też jest góra + dół za 39,90

Gość gość
no własnie, że na stronie są 2 wersje. Czasami jest za 39 a czasami za 59. Jak się wejdzie na niemowlaki to pokazuje 59 a jak w chłopców to pokazuje 39