Gość viola123 Napisano Sierpień 15, 2016 Witam mam zapytanie do osob ktore maja juz te 6 misiecy oczekiwania na ostateczny wyglad swojego nosa za soba. 28 lipca czyli dokladnie 2 tyg i 3 dni temu mialal robiona operacje nosa wszytko( skracanie zwerzanie scinanie garba ) wiem ze nos jest nadal napuchniety i ze ost efekt po 6 miesiacach.... a po 8 tyg zejdzie wieksza opuchlizna ale ale martwi mnie najbardziej to ze jest bardzo zadarty wczesniej slyszalalm ze to zadarcie ustapi po kilku dniach o zdjecia gipsu teraz kiedy pytam kiedy zejdzie dostaje odpowiedz na emial ze nos bedzie caly czas sie zmieniac boje sie ze dr. zrobila mi zadarty nos taki proponowala na konsultacji ja mialam sie zastanowic koniec koncow kiedy pytala przed zabiegiem co robimy powiedzialam zkracamy zeby nie opadal i scinamy garba nie mowilam nic o unoszeniu go dzisiaj wygladam jak swinkaz ta opuchlizna na czubku i z dziurami na wierzchu..... czy ktos mial podobnie ? tzn czy jezeli opuhlizna ustapi on opadnie...????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach