Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki olej do blond włosów

Polecane posty

Gość gość

Hej Mam jasne blond wlosy. Olejuje je olejem lnianym no i potem sa okropnie zolte Mam wwłosy wysokoporowate i do nich ten akurat jest najlepszy Znavie moze inne gdzie kolor jest bardziej zblizony do oleju kokosowego?

Gość gość
Kokosowy jest do du.py, bardzo wysusza. Rycynowy jest dobry.

Gość gość
No wlasniw zgadzam sie ze koko do dupy ale chodzilo mi o taka barwe Rycynowy to kompletna ruina dla mnie bo on jeszcze gorzrj jak lniany bedzie Chodzi mi o kolor oleju.zeby byl maxymalniw jasny a nie zolty

Gość gość
Spróbuj z pestek winogron.

Gość tolatola90
To dziwne, że olej zmienił ci kolor włosów. Oleje dobiera sie na podstawie porowatości wlosow, a nie ich koloru. Jak juz to kup odpowiednia odżywkę do swojego blondu. Mi Absolut speed blond z Inoaru ladnie tonuje kolor, gdy przesadze z rozjasnianiem i wyjdzie mi brzydki żólty odcien.

Gość gość
co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz??? co ty za GÓÓÓÓÓÓÓOWNO reklamujesz???