Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie chce patrzeć w moje oczy

Polecane posty

Gość gość

Podczas rozmowy czy czegoś w podobie w ogóle nie patrzy mi w oczy czy to znaczy, że nie jest mną zainteresowany?

Gość gość
Mój były tak miał, okazało się, że był nieszczery i ukrywał, że chce mnie tylko przelecieć

Gość gość
Może masz zeza :P ?

Gość gość
może jest nieśmiały

Gość gość
Zeza nie mam może on ma :) Nie a tak serio to nie wiem dlaczego nie patrzy mi w oczy, czasami widzę jak trzęsą mu sie rece i jaki jest rozdrażniony. Może mnie nie lubi lub go denerwuje jak myślicie? Do osób nieśmiałych raczej nie należy.

Gość gość
Raz zażartowałam, czy moge go wykorzystać w sensie pomocy a on z takim półumiechem odpowiedział -" pewnie, wcale bym się nie bronil"

Gość zaspanana
Pewnie jest nie szczery

Gość gość
Ciężko patrzeć w oczy kiedy razi czyjaś głupota do tego stopnia że aż wstyd.

Gość gość
Hm myślisz że jak kogos obrazisz takim tekstem to jesteś lepszy. Mylisz się wylewanie żółci na innych daje chwilową satysfakcje zapewniam cię że chwilę po tym komentarzu poczujesz sie znów jak gòwno. Nie obrażaj frustracie.

Gość gość
Pisałem w własnych odczuciach. A ty jak chcesz to się wpatruj w oczy każdemu idiocie twoja sprawa jeśli dobrze się z tym czujesz. Nie jestem w żaden sposób sfrustrowany. Natomiast ty jesteś chamska i nie rozumiesz co czytasz.

Gość gość
durnie powtarzany mit o nieszczerości. Kłamca może specjalnie w oczy patrzeć jak jest cwany. A unikanie wzroku oznacza zakłopotanie,nieśmiałość. Nawet jak facet normalnie jest śmiały może czuć się onieśmielony przy dziewczynie która mu się podoba

Gość gość
Raczej nie jest zainteresowany. Jeśli komus ktos sie podoba to raczej chce się na tę osobę patrzeć a nie odwrotnie.