Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwyzszona temperatura czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Od jakiegos 6 sierpnia mierze sobie temperatute w pochwie i do 11 sirrpnia mialam ponizej 37 a dzis zmierzylam i mam 37.3... Mam okred zazwyczaj kolo 23-24 dnia kazxego miesiaca..ostatni byl 22 lipca wiec teotetycznie do kolejnej miesiaczki zostalo mi jakies 4-5dni (dzisiaj jest 24dzien cyklu) Czy moge byc w ciazy? Od 1 sierpnia nie stosowalam z facetem zadnej antykoncepcji. Owulacje powinnam miec kolo 5 sierpnia. Kovhalismy sie praktycznie codziennie.. Zazwyczaj przed okresem jakis tydzien przed wysypuje mnie krostami na calej twarzy a teraz nie mam ani jednej..piersi mam wrazenie ze sa lekko obrzmiale lecz nie bola mnie tak jak na okres...

Gość gość
ta gorączka jest spowodowana koncem wakacji :-D

Gość gość
Nie sadze

Gość gość
A wiec tak. Zaszlas w ciążę 6 sierpnia. Będziesz miała trojaczki :-) dwie dziewczynki i chłopca. Dasz im na imię Jakub Ania i Madzia. Urodzisz 20 kwietnia. O 18.35. Przez cc . Będziesz miała 19 szwów w tym dwa pod pachą. Ale szybko dojdziesz do siebie. Dzieci jak na trojaczki będą duże każde po 1.700 kg. Będziesz karmić piersią i dokarmiać butelka. Do roku nie będziesz spala wogole i będziesz chodzić jak zombi. GRATULACJE :-)