Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domawilk

Imię dla dziecka

Polecane posty

Wierzycie w to że imię nadane dziecku wpływa na jego osobowość i życie? Niedługo powitam na świecie moją córkę i przeglądam http://www.osesek.pl/imiona w poszukiwaniu najładniejszego imienia. Czytując opisy imion zaczęłam się zastanawiać czy osoby które znam o danym imieniu faktycznie noszą takie cechy.

Gość gość
"Alicja to osoba twardo stąpajaca po ziemi, zaradna życiowo, systematyczna i obowiązkowa. Ma zawsze głowę pełną pomysłów, dzięki czemu potrafi znaleźć rozwiązanie w każdej, nawet najtrudniejszej sytuacji. To kobieta o twórczym umyśle, może być nauczycielem, muzykiem lub pisarką. Jest osobą lubianą, zawsze otoczoną wianuszkiem przyjaciół, potrafi odnaleźć się w każdym towarzystwie, ma duże poczucie humoru i jest dobrym doradcą. Alicja ma skłonności do rozrzutnego trybu życia. Poza tym jest wspaniałą gospodynią domową i umie świetnie gotować." x x x g****o prawda :D jestem raczej marzycielką niż osobą co twardo stoi na ziemi z zaradnością życiową no może się zgodzę ale systematyczna i obowiązkowa to nigdy nie byłam i raczej nie będę co do mojej kreatywności to raczej jest na poziomie przeciętnym na nauczyciela się nie nadaję nie umiem tłumaczyć muzyk ze mnie kiepski nie mam słuchu nie zachowuje rytmu a pisarz to też nie z wypracowań w szkole miałam zazwyczaj 1,2 do tego jestem dyslektykiem :D mój umysł raczej ścisły nigdy nie miałam przyjaciół jestem samotniczką nie lubię ludzi bo mnie zwyczajnie drażnią i irytują poczucia humoru też nie mam rzadko się z czegoś śmieję może i dobrym jestem doradcą ale tego nie wiem poza tym jestem bardzo oszczędną osobą szanuje pieniądze nawet w rodzinie uważają mnie za dziwaczkę z tego powodu gotować nie umiem nawet jajka gospodynią dobrą nie będę nigdy bo gotować sprzątać prać nienawidzę a nawet taki model rodziny co wszystkie obowiązki spadają na kobietę uważam za niewolniczy i upokarzający dla kobiety

Gość gość
Hermenegilda dobre imie dla dziewuchy :-P

Gość gość
Dźesika, Paula, Pamela, Sandra może Dźoana