Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 lat temu seks oralny był uważany za dewiacje i zboczenie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Oto dzieciaki znajace sie na seksuologi jak krowa na astronomii podważają slowa najlepszego specjalisty od seksu w tym kraju. Jakim trzeba być GŁUPCEM, żeby miec tupet i zarazem wystarczajaca glupote pozwalająca na takie postępowanie??? Ile badan przeprowadziliście? Ile żyjecie na tym świecie, ze "wiedzieli lepiej" niz Starowicz????! Rece opadaja. x sory, ale Starowicz po prostu pier/doli... pamiętam, mając jakieś 12-13 lat przeczytałam jeden z rozdziałów w jego książce o "Starych dziewicach". Wg niego stare dziewice to były kobiety...20-25 lat (owszem, z perspektywy tych 13 lat to się z nim zgadzałam). I jako jedną z przyczyn tego "zaburzenia" (czyt. dziewictwa w wieku 20-25 lat) wymieniał cyt."czekanie na księcia z bajki". No faktycznie, do psychiatry z takimi kobietami...

Gość gość
*ps. rozdział był o starych dziewicach. tytułu książki niestety nie pamiętam. ale jakaś jego klasyka chyba.

Gość gość
Autorze/Autorko, poczytaj trochę książek historycznych, a potem się wypowiadaj.

Gość gość
Starowicz prowadzi badania od tylu dziesiecioleci, ze wie co mowi.

Gość gość
tak bylo.

Gość gość
kiedys nie mowilo sie o tym.

Gość gość
gość wczoraj Nie zwalaj winy na mezczyzn. Kobiety chca byc tak traktowane to takich wybieraja mezczyzn zreszta same chcialyscie wyzwolenia seksualnego dla kobiet to macie co chcialyscie!

Gość gość
Starowicz ma całkowita racje.

Gość gość
Ciekawe, facet wie co mowi, bo on obserwuje seks w Polsce od chyba 40 albo 50 lat.

Gość gość
dalej jest uważany za dewiacje i zboczenie

Gość gość
Poniżająca forma seksu tak można nazwać sex oralny

Gość gość
wy do zakonu a nie się seksić, dla was wszystko to zboczenie

Pierdu pierdu sratatata. Seks oralny czy analny byl na porządku dziennym w starożytnym Rzymie. Tak w czasach pogańskich jak i chrześcijańskich. 00 Podbnież byłyu znane w przedwojennej polsce (również za caratu) kiedy swoboda seksualna była normą choć skrytą za kotarą hipokryzji. Większość mlodzieży inteligenckiej tracila cnotę przed 18tką. 00 A później wycięto inteligencję za II wojny i w społczeństwie współczesnej wolski złożonym praktycznie z samych potomków chłopów, zapanowała jakaś kołtuńska seksualność wsiowo seksualność przycięta i zaaprobowana przez plebanów dla chlopów pańszczyźnianych. Baby krzyczą tylko o dewiacjach (łoral, łanal, łola boga! Zboki i pederasty!), a chłopy nie są w stanie znaleźć łechtaczki z atlasem w ręku i potrzebuje się głupio pytać bo nawet nie potrafią rozpoznać czy kobieta szczytowała :o

Gość gość
A to by Starowicz na mnie nauzywal. Ponad 20 lat temu mialam pierwszy seks w wieku 21lat (czyli stara baba???) i uwielbialam seks orally!!!

Gość gość
Proszę tych bzdur nie podpisywać znanym nazwiskiem. Myślisz, ze jak swoje brednie podpiszesz fachowcem to ludzie w to uwierzą?

Gość gość
dewiacja w czystej postaci

Gość królowa parkietu
Dnia 1.11.2018 o 23:21, Gość gość napisał:

dewiacja w czystej postaci

Zgadzam się

Gość ST85

W latach 90 tych seks oralny to była już  od dawna normalka. Nie wiem jak było wtedy z analem gdyż nikt z moich znajomych do tego się nie przyznawał. Ja tego wtedy jeszcze nie próbowałem-zacząłem dopiero w latach 2000 nych.Ludzie w latach 90 th na pewno to robili, ale jak pisałem wcześniej, nie przyznawali się do tego. W latach 90 tylko jedna moja koleżanka dała mi do zrozumienia, że uprawiała z mężem anal. W  1987 roku mieszkałem kilka miesięcy na wsi. Rozmawiałem wtedy z pewną 22 latką na temat seksu oralnego. Ona była zgorszona. Moim zdaniem jej opinia na ten temat nie może być miarodajna gdyż ta 22 latka  była jeszcze dziewicą i nie miała żadnego doświadczenia w tych sprawach. Udawała świętą, która nigdy nie ulegnie żadnemu chłopakowi. 

Gość Gość

Analne pedały wypisują o analu i ochydnym rimmingu rzyg rzyg rzyg

Gość Gosc
Dnia 13.03.2018 o 02:11, Hajime Sugoroku napisał:

Pierdu pierdu sratatata. Seks oralny czy analny byl na porządku dziennym w starożytnym Rzymie. Tak w czasach pogańskich jak i chrześcijańskich. 00 Podbnież byłyu znane w przedwojennej polsce (również za caratu) kiedy swoboda seksualna była normą choć skrytą za kotarą hipokryzji. Większość mlodzieży inteligenckiej tracila cnotę przed 18tką. 00 A później wycięto inteligencję za II wojny i w społczeństwie współczesnej wolski złożonym praktycznie z samych potomków chłopów, zapanowała jakaś kołtuńska seksualność wsiowo seksualność przycięta i zaaprobowana przez plebanów dla chlopów pańszczyźnianych. Baby krzyczą tylko o dewiacjach (łoral, łanal, łola boga! Zboki i pederasty!), a chłopy nie są w stanie znaleźć łechtaczki z atlasem w ręku i potrzebuje się głupio pytać bo nawet nie potrafią rozpoznać czy kobieta szczytowała 😮

Rzeczowa odpowiedź.