Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafe Wróżka

Powróżę w ramach ćwiczeń

Polecane posty

Gość Kafe Wróżka

proszę o imię, date urodzenia i konkretne pytanie jeśli pytanie dotyczy partnera to proszę też o jego imię i date urodzenia, chyba że ktoś nie zna daty to może być tylko imię. Będe odpowiadać tylko na pytania spełniające te kryteria, mile widziane potwierdzenie czy wróżba się sprawdziła czy nie, jestem początkową wróżką więc proszę o wyrozumiałość

Gość gosc8888888
Marzena 31.03.84 i Michał. Czy będziemy razem ...

Gość Kafe Wróżka
Marzeno, widzę tutaj jakaś przyjacielską relacje z tym człowiekiem. Widzę że Pani liczyłaby na to żeby wejść z nim związek lecz on raczej nie traktuje Pani poważnie, jedynie może Pani liczyć na relacje opartą na seksie ale zwiazku z tego nie będzie

Gość gość
Wróżki, które nie znaja kart lubią i tylko ćwiczą robia krzywde sobie i innym. Do tego gratis. Wrozby darmowe nie powinny miec miejsca bo za uslugi powinno sie płacić. To dar i nie kazdy musi z niego korzystać jesli nie chce płacić! Wstyd , ze chodzicie do lekarza i płacicie a tutaj jaja sobie z tego robicie i "cwiczycie"

Gość gość
Karolina 08.01.1986 kiedy zajdę w ciążę?

Gość Aaaaaaaaaa2916
Adam 26.06.1986 - Kinga, czy będziemy razem?

Gość Kafe Wróżka
gość dziś Wróżki, które nie znaja kart lubią i tylko ćwiczą robia krzywde sobie i innym. Do tego gratis. Wrozby darmowe nie powinny miec miejsca bo za uslugi powinno sie płacić. To dar i nie kazdy musi z niego korzystać jesli nie chce płacić! Wstyd , ze chodzicie do lekarza i płacicie a tutaj jaja sobie z tego robicie i "cwiczycie" x jeśli uważasz że za wszystko trzeba oczekiwać zapłaty to współczuję, reszty nie chce mi się komentować

Gość gość
edyta 21.08.1993 Chciałabym wiedzieć coś o przyszłości relacji z chłopakiem o którym myślę.

Gość gość
gość dziś jeszcze dodam że jego dane to mateusz 28.07.1995

Gość gość
gość dziś Karolina 08.01.1986 kiedy zajdę w ciążę? x widzę że nie będzie łatwo zajść Ci w ciąży ale w tym roku powinnaś byś w ciąży, przewiduje że od grudnia do końca lata powinno się udać

Gość gość
Kafe Wrozka to ja Ci wspolczuje. Nie traktujesz ludzi powaznie, Za wrozby sie płaci, nic nie wierz na temat ezoteryki jesli to bagatelizujesz. Dokarmiasz tylko swoje ego, bo chcesz by do ciebie pukano, chcesz byc gwiazda. Nie tędy droga dziecko!

Gość Kafe Wróżka
gość dziś Kafe Wrozka to ja Ci wspolczuje. Nie traktujesz ludzi powaznie, Za wrozby sie płaci, nic nie wierz na temat ezoteryki jesli to bagatelizujesz. Dokarmiasz tylko swoje ego, bo chcesz by do ciebie pukano, chcesz byc gwiazda. Nie tędy droga dziecko! x już skończyłaś? to wyjdz z mojego topiku, wiele wróżek wróży za darmo jeśli ma tylko ochotę, nie ma żadnego nakazu że trzeba brać pieniądze. Nikt ci nie każe korzystać z moich wróżb to ostatni post w tej sprawie, reszte będe ignorować

Gość gość
Alicja 17.03.68 Co mnie czeka w kwestii uczuć ? z góry dziękuję :)

Gość Kafe Wróżka
*ciąże, post oczywiście mój

Gość gość
Dziewczyno a kto mowi, że mam zamiar korzystac z darmowych wrozb? Jeszcze na glowe nie upadłam! Wrozby za darmo nie sprawdzają się . To wie kazda szanowana ezoteryczka ale nie Ty oczywiscie;-)

Gość gość
Aaaaaaaaaa2916 dziś Adam 26.06.1986 - Kinga, czy będziemy razem? x będziecie razem ale będziesz musiał postarać się o Kinge bo nie jest ona pewna Twoich intencji i uczuć, jak najbardziej będziecie razem

Gość Kafe Wróżka
Aaaaaaaaaa2916 dziś Adam 26.06.1986 - Kinga, czy będziemy razem? x będziecie razem ale będziesz musiał postarać się o Kinge bo nie jest ona pewna Twoich intencji i uczuć, jak najbardziej będziecie razem

Gość Kafe Wróżka
gość dziś Dziewczyno a kto mowi, że mam zamiar korzystac z darmowych wrozb? Jeszcze na glowe nie upadłam! Wrozby za darmo nie sprawdzają się . To wie kazda szanowana ezoteryczka ale nie Ty oczywiscie x za to płatne wróżby sprawdzają sie wszystkim :D wyjdz z mojego topika natrętny trollu i korzystaj sobie z płatnych wróżb nikt ci nie broni, nie wiem z czym masz problem kretynko

Gość gość
Kasia 29.06.87 kiedy ciaza,czy maz nigdy mnie nie zdradzi

Gość gość
Wlasnie z tym ze prawdziwa wrozka nie używa wulgaryzmow ani nie pisze do kogos per "kretynko" a wiesz dlaczego? Bo rozwija się duchowo i to jest ta różnica między tobą a prawdziwą wróżką. Ludzie nie wróżcie u tej osoby. Zapłaćcie lepiej komus kto naprawdę się na tym zna!

Gość Kafe Wróżka
zapraszam serdecznie do zadawania pytań i nie zwracaniu uwagi na trolla który chce rozbić topik ;)

Gość gość
gość dziś jak ktoś sie zachowuje jak kretyn, to tak go należy nazwać. wypowiedziałaś się, to po co się tu jeszcze udzielasz?

Gość gość
Kasia 29.06.87 kiefy zajde w ciaze

Gość gość
magda 23.10.1982 czy bede jeszcze miała dziecko

Gość Kafe Wróżka
edyta 21.08.1993 Chciałabym wiedzieć coś o przyszłości relacji z chłopakiem o którym myślę. x widzę że będziecie przez jakiś czas się przyjaznić, macie szanse na związek jeśli oboje będziecie tego chcieli a widzą że z czasem mateusz bedzie chciał być kimś wiecej niż Twoim przyjacielem ;)

Gość Kafe Wróżka
*widzę

Gość gość
Dziękuję za wróżbę. Faktycznie przyjaźnię się z nim od ponad roku, z tym że to ja jestem do granic zakochana i niestety utkwiłam w friendzone

Gość gość
Małgorzata 17.01.1989 - czy warto inwestować po raz kolejny uczucia w Karola?

Gość Kafe Wróżka
gość dziś Dziękuję za wróżbę. Faktycznie przyjaźnię się z nim od ponad roku, z tym że to ja jestem do granic zakochana i niestety utkwiłam w friendzone x tak ma to sens, problem w tym że mateusz nie wie co do niego czujesz, nie zauważa żadnych znaków z Twojej strony jesteście przyjaciółmi i chce się wywiązywać jako dobry przyjaciel. Co do Ciebie ma mieszane uczucia z jednej strony podobasz mu się z drugiej sam nie wie czy zbliżyć się do Ciebie czy zostać w tej strefie przyjazni, tak jak mówię będziecie się jeszcze przez dłuższy czas przyjazni potem sam powinien zdecydować się czego chce i podjąć inicjatywe. Możesz widzieć go przez ten czas z innymi koleżankami ale nie będą dla niego nikim więcej, może cię sprawdzać czy jesteś o nie zazdrosne, chcieć się uatrakcyjnić w Twoich oczach bądz na to przygotowana mimo wszystko, ułoży wam sie

Gość gość
Dziękuję i życzę miłego wieczoru!