Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafe Wróżka

Powróżę w ramach ćwiczeń

Polecane posty

Gość gość
Wrozko gdzie jesteś

Gość gość
Wrozko czekamy

Gość Kafe Wróżka
Danka,tak ale to gdzies za 3 lata x Ktoś się podszył ;) to nie mój post, zapraszam powróżę chętnym

Gość Kafe Wróżka
WitamDanuta18.12.73,Janusz30.08.78,czy bedziemy mieli dziecko,mniej wiecej kiedy x przykro mi ale nie widzę dzieci w waszym związku

Gość gość
Więcej ozko przypominam się Agnieszka 7.09.1983 czy w tym roku poznam kogoś z kim się zwiąże?

Gość gość
Czy wyjde kiedys na prosta i bede jeszcze szczesliwa?Sandra,30.7.1986

Gość Kafe Wróżka
gość 2016.08.15 Agnieszka 7 .09. 83 co mnie czeka w miłości czy kogoś poznam w tym roku x poznasz przyjaciela z którym będziesz się spotykała przez dłuższy czasem jednak nie będzie to nic trwałego, mężczyzna ten nie będzie myślał poważnie o związku tak jak Ty i że tak powiem się ''ulotni'', będziesz poznawała różnych mężczyzn ale jesli chodzi o ten rok to ciężko ci będzie znalezc kogoś do stałego związku zamiast do przelotnej znajomości

Gość gość
Wrozko to jeszcze raz ja Agnieszka, a czy z Danielem może coś wyjść? On urodzony w 84 roku znak zodiaku rak, pełnej daty urodzenia nie znam. Dziękuję.

Gość agus8784
Agnieszka 08.07.1994 i Daniel 23.11.86 czy jesteśmy sobie pisani? Czy łączy nas prawdziwa miłość. Jesteśmy razem 5 lat czy będziemy dla siebie już jedynymi partnerami ma życie?

Gość Kafe Wróżka
Wrozko to jeszcze raz ja Agnieszka, a czy z Danielem może coś wyjść? On urodzony w 84 roku znak zodiaku rak, pełnej daty urodzenia nie znam. Dziękuję. x powiem tak, na wspólnych wypadach i spędzaniu niezobowiązująco czasu wasza znajomość się zakończy on jest właśnie tym facetem o którym pisałam na początku, nie masz co liczyć na wiele bo on myślami jest z inną kobietą która z kolei gra na jego uczuciach

Gość Kafe Wróżka
Agnieszka 08.07.1994 i Daniel 23.11.86 czy jesteśmy sobie pisani? Czy łączy nas prawdziwa miłość. Jesteśmy razem 5 lat czy będziemy dla siebie już jedynymi partnerami ma życie x nie mam żadnej wizji, pewnie dlatego że historyjka jest zmyślona ;) pozdrawiam

Gość Kafe Wróżka
Maria 27.04.1989, Joseph 30.04.1982 Szanse na ciążę? i kiedy? x niestety żadnych dzieci nie widze w waszym związku

Gość agus8784
21.24? Cooo? Heheh zmyslona. Nie nie jest zmyslona. Jesteśmy parą od 5 lat. Bardzo się kochamy. Chciałabym się dowiedzieć czy będzie tak dalej. Ale dobrze wróżko tylko dlatego że imiona się powtórzyły stwierdziłas że historia zmyslona. Ale skoro nic nie widzisz znaczy że nic złego nas nie czeka. Życzę dalszych odkrywczych widzen

Gość Kafe Wróżka
agus8784 x oczywiście dziecko ;)

Gość gość
Masakra wróżka od 7 boleści. Sobie przewidziałas że będziesz kiepsko wróżyć? I kariery nie zrobisz. Popełniasz podstawowe błędy

Gość gość
Kasia 23.01.1980, Jacek 23.09.1978. Czy bedzie dziecko?

Gość Kafe Wróżka
gość dziś Masakra wróżka od 7 boleści. Sobie przewidziałas że będziesz kiepsko wróżyć? I kariery nie zrobisz. Popełniasz podstawowe błędy x dziwne żebym dobrze wróżyła jeśli ktoś mnie sprawdza i robi sobie jaja żeby potem napisać że zle wróże, już trolowałaś mnie ostatnio idz się lecz kobieto

Gość gość
W ramach ćwiczeń to weź się w łeb walnij głupia babo! Robisz ludziom krzywde, ludzkie życie i problemy to nie jakaś bajka. I nie pitol mi tu zaraz żebym odeszła z topiku i jestem trollem hehe. Forum to nie twoja własność i mogę być gdzie chce i każdy wyraża swoje zdanie. A ty się baw dalej problemami i uczuciami innych ludzi. Karma cie za to spotka.

Gość Kafe Wróżka
ten sam troll co ostatnio, olać ;) jeśli ktoś zwraca się z poważnym pytaniem i chce szczerej odpowiedzi to zapraszam ;)

Gość agus8784
21.39 pisałam pierwszy raz u Ciebie . Jak mam Ci udowodnić? Gdyby imiona były inne wróżba by była i miałabyś widzenia. A że ja jestem Agnieszka i mój Partner to Daniel tak jak u koleżanki wyżej stwierdziłas że jest to zmyslone. Ale nie będę już się z Tobą sprzeczac bo jest to bez sensu. Powodzenia. I nie osadzaj zbyt pochopnie

Gość gość
No raczej nie jestem ta sama osoba tylko mam podobne zdanie co poprzednie " trolle" jak ich nazywasz. Widać jaka "wróżka" z ciebie hehe.

Gość gość
Ja ponawiam pytanie-21.38.Czy bedzie dzidzius?

Gość agus8784
21.40 to nie ja pisałam i ktoś inny Cię troluje

Gość gość
Ja jestem Agnieszka ta od Daniela z 84r i potwierdzam, że ta druga to inna osoba:)

Gość gość
Wrozko-moze nie trac energii na klotnie i zignoruj ta idiotke ?Bo naprawde szkoda twojego czasu.

Gość agus8784
21.47 dziękuję :) zbieżność imion. ;)

Gość Kafe Wróżka
racja, nie będe odpowiadała trollowi bo potem mieszają mi się wizje potrzebuję się skoncentrować nie musze wróżyć to jest tylko moja wolna wola

Gość gość
Kobiety stale sie kloca...

Gość gość
To na prawde da sie przewidziec?

Gość Kafe Wróżka
Kasia 23.01.1980, Jacek 23.09.1978. Czy bedzie dziecko? x będziecie mieli jedno dziecko do dwóch lat powinnaś zajść w ciąże